Redactia.ro
Home » Știri » De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

GALERIE FOTO (2) De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

Mortea Cătălinei Isopescu a șocat pe toată lumea, mai ales că s-a îmtâmplat la niciun an de la moartea tatălui său, Emanuel Isopescu. 

De ce a murit Cătălina Isopescu

Cătălina Isopescu a fostu un model celebru al anilor ’90. În vârstă de doar 49 de ani, aceasta a murit, lăsând în urma ei doar durere și regret. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru oamenii care au cunoscut-o.

Din primele informații, se pare că fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu suferea de o boală gravă, care i-a dat mari bătăi de cap în ultimul an. Fostul model s-a stins din viată la mai puțin de un an de la moartea tatălui ei. Emanuel Isopescu a murit în luna septembrie a anului 2020.

De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

Imaginile distribuite de fostul model în ultimul an arată că era slăbită. Cu toate acestea, vestea a căzut ca un trăsnet asupra celor care au cunoscut-o.

Cum au reacționat cei care au cunoscu-o

Vestea morții Cătălinei a fost făcută publică chiar de iubitul acesteia, actorul Oltin Hurezeanu, primul român care a câştigat „Vrei sa fii miliardar” și fost concurent la Exatlon.

”Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021. Dumnezeu s-o odihnească”, a fost mesajul distribuit de iubitul și sora Cătălinei. Ulterior, vestea morții acesteia a fost răspândită de oamenii apropiați.

Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021
Dumnezeu s-o odihnească

Publicată de Ioana Isopescu pe Joi, 8 aprilie 2021

Un mesaj deosebit a fost transmis de jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu pe Facebook. Aceasta considera că fiica lui Emanuel avea ”o eleganță princiară”.

”Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, a scris jurnalista.

Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în…

Publicată de Irina Ionescu Homoriceanu pe Joi, 8 aprilie 2021

Sute de oameni au reacționat la postările acestora, ei au transmis condoleante și au cerut detalii cu privire la funeraliile acesteia.

”Poti să-mi dai detalii despre înmormântare, unde e depusă? Am vrea și noi, colegii, să depunem o coroană…”, ”șocant, nedrept, absurd. Condoleanțe și putere! Să fie în veci pomenită”, ”o frumusețe, ce păcat, ne mor valorile, tinerii noștri frumoși, se duc prea devreme. Odihnă veșnică!”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.