Redactia.ro
Home » Știri » De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

GALERIE FOTO (2) De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

Mortea Cătălinei Isopescu a șocat pe toată lumea, mai ales că s-a îmtâmplat la niciun an de la moartea tatălui său, Emanuel Isopescu. 

De ce a murit Cătălina Isopescu

Cătălina Isopescu a fostu un model celebru al anilor ’90. În vârstă de doar 49 de ani, aceasta a murit, lăsând în urma ei doar durere și regret. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru oamenii care au cunoscut-o.

Din primele informații, se pare că fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu suferea de o boală gravă, care i-a dat mari bătăi de cap în ultimul an. Fostul model s-a stins din viată la mai puțin de un an de la moartea tatălui ei. Emanuel Isopescu a murit în luna septembrie a anului 2020.

De ce a murit Cătălina Isopescu? S-a stins din viață la puțin timp după tatăl său

Imaginile distribuite de fostul model în ultimul an arată că era slăbită. Cu toate acestea, vestea a căzut ca un trăsnet asupra celor care au cunoscut-o.

Cum au reacționat cei care au cunoscu-o

Vestea morții Cătălinei a fost făcută publică chiar de iubitul acesteia, actorul Oltin Hurezeanu, primul român care a câştigat „Vrei sa fii miliardar” și fost concurent la Exatlon.

”Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021. Dumnezeu s-o odihnească”, a fost mesajul distribuit de iubitul și sora Cătălinei. Ulterior, vestea morții acesteia a fost răspândită de oamenii apropiați.

Cea mai frumoasă fată din lume / The most beautiful girl in the world 8/03/1972 – 8/04/2021
Dumnezeu s-o odihnească

Publicată de Ioana Isopescu pe Joi, 8 aprilie 2021

Un mesaj deosebit a fost transmis de jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu pe Facebook. Aceasta considera că fiica lui Emanuel avea ”o eleganță princiară”.

”Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri”, a scris jurnalista.

Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în…

Publicată de Irina Ionescu Homoriceanu pe Joi, 8 aprilie 2021

Sute de oameni au reacționat la postările acestora, ei au transmis condoleante și au cerut detalii cu privire la funeraliile acesteia.

”Poti să-mi dai detalii despre înmormântare, unde e depusă? Am vrea și noi, colegii, să depunem o coroană…”, ”șocant, nedrept, absurd. Condoleanțe și putere! Să fie în veci pomenită”, ”o frumusețe, ce păcat, ne mor valorile, tinerii noștri frumoși, se duc prea devreme. Odihnă veșnică!”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: