Redactia.ro
Home » Știri » De ce a murit Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz? Ce au găsit anchetatorii lângă corpul neînsuflețit al mamei ei

De ce a murit Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz? Ce au găsit anchetatorii lângă corpul neînsuflețit al mamei ei

De ce a murit Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz? Ce au găsit anchetatorii lângă corpul neînsuflețit al mamei ei

De ce a murit Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz? Iată ce au găsit anchetatorii lângă corpul neînsuflețit al mamei ei”

De ce a murit Diana, tânăra de 25 de ani ucisă la Hoghiz

În urma tragicului eveniment petrecut la Hoghiz în data de 15 decembrie 2023, procurorii care efectuează cercetările în cazul dublei crime au reușit să stabilească cu exactitate modul în care au decedat cele două femei găsite fără viață. Tânăra de 25 de ani, identificată ca fiind Diana, a fost ucisă într-un mod brutal, iar mama ei, în vârstă de 45 de ani, a suferit o moarte provocată de arsuri puternice.

Potrivit concluziilor preliminare ale medicului legist, fiica în vârstă de 25 de ani a decedat în intervalul orar 14:00-16:00 în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii acute, consecința unei asfixii mecanice prin strangulare cu un obiect dur alungit, aplicată de către o altă persoană. Pe de altă parte, mama în vârstă de 45 de ani a decedat în intervalul orar 15:00-17:00, ca urmare a unei insuficiențe cardio-respiratorii acute, provocată de arsuri severe ale căilor respiratorii superioare, rezultate din expunerea la flăcări. Autopsia a relevat că mama prezenta arsuri prin flacără pe întreaga suprafață corporală, inclusiv carbonizare parțială.

Ce au găsit anchetatorii lângă corpul neînsuflețit al mamei ei

Investigațiile la fața locului au scos la iveală un recipient de plastic carbonizat (un pet de 5 litri), în care s-ar fi aflat combustibil anterior, și o cutie de chibrituri lângă mama, sugerând că evenimentul tragic ar putea avea legătură cu un incendiu provocat intenționat.

Evenimentul a avut loc în timp ce soțul și tatăl victimelor se afla în afara localității, fiind în cursă în județul Prahova. O ultimă convorbire telefonică cu soția sa, în jurul orei 16:00, l-a determinat să creadă că ceva rău s-ar fi întâmplat la domiciliu. Îngrijorat, bărbatul a apelat fiica sa, care nu i-a răspuns, iar martorii au descoperit ulterior cadavrele și au alertat autoritățile, potrivit Antena3 CNN.

Se iau în calcul două ipoteze

Anchetatorii iau în calcul două ipoteze în acest moment: fie între cele două femei a izbucnit un conflict care a dus la tragedie, urmat de sinucidere, fie cineva din exterior a comis masacrul, încercând să ascundă urmele.

Apropiații celor decedați au dezvăluit că mama suferise de depresie în ultima perioadă. Un localnic a mărturisit:

„Ea a fost bolnavă, într-adevăr. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp. A fost liniște totală la ei. N-au fost oameni răi, agresivi. El muncește pe mașina de ciment”, povestește un localnic, potrivit Observator.

Sursa foto: Anten3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: