Redactia.ro
Home » Știri » Cine este tânăra în vârstă de 25 de ani ucisă în dubla crimă din județul Brașov? Ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușilor închise între ea și mama ei

Cine este tânăra în vârstă de 25 de ani ucisă în dubla crimă din județul Brașov? Ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușilor închise între ea și mama ei

Cine este tânăra în vârstă de 25 de ani ucisă în dubla crimă din județul Brașov? Ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușilor închise între ea și mama ei

Cine este tânăra în vârstă de 25 de ani ucisă în dubla crimă din județul Brașov? Iată ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușilor închise între ea și mama ei!

Cine este tânăra în vârstă de 25 de ani ucisă în dubla crimă din județul Brașov

Tragedia care a avut loc în comuna Hoghiz din județul Brașov a șocat comunitatea locală și a atras atenția întregii țări. O dublă crimă a avut loc într-o familie aparent liniștită, iar victimele acestui oribil incident sunt o tânără învățătoare în vârstă de 25 de ani și mama ei, în vârstă de 50 de ani.

Tânăra învățătoare, ale cărei visuri și viață au fost întrerupte tragic, aveadoar 25 de ani și se pregătea să-și consolideze cariera în învățământ, dorindu-și să devină titulară la școala la care preda ca suplinitoare într-un sat vecin. Se afla la început de drum în profesie, dar avea multă pasiune și dăruire pentru copiii pe care îi învăța. În fiecare weekend, ea revenea la casa părintească, unde împărțea momente de bucurie cu familia sa.

În plus față de cariera sa, tânăra învățătoare avea planuri mari pentru viitor. Avea o relație solidă cu iubitul ei, iar cei doi își doreau să se căsătorească. Erau cuplul perfect în ochii celor din jur, iar viitorul părea promițător. Cu toate acestea, destinul le-a rezervat un sfârșit tragic și neașteptat.

Ce s-a întâmplat cu adevărat în spatele ușilor închise între ea și mama ei

În ziua descoperirii macabre, soțul femeii de 50 de ani, care era plecat într-o cursă cu autocisterna, a simțit că ceva nu era în regulă. El a sunat un vecin și l-a rugat să meargă la casa lor pentru a verifica situația. Când acesta a intrat în locuință, a descoperit cu groază cadavrul tinerei învățătoare în pat, prezentând urme evidente de violență în zona gâtului. Cu o simțire îngrozitoare, a ieșit în curte, unde a dat peste o scenă și mai îngrozitoare, mama tinerei învățătoare zăcea carbonizată, cu arsuri grave pe corp. Aceasta a fost arsă de vie.

Descoperirea a declanșat o anchetă complexă, iar ipotezele în acest caz au variat de la o crimă urmată de sinucidere până la posibilitatea ca mama să-și fi ucis propria fiică în urma unei dispute și să se fi autoincendiat ulterior pentru a-și șterge urmele. Un alt element care complică situația este faptul că mama prezenta semne de moarte violentă, iar ambele victime păreau să fi avut parte de un sfârșit tragical, potrivit RTV.

 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: