Redactia.ro
Home » Știri »  Ipoteza macabră din spatele morții celor două femei din Brașov. Cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă: „A avut depresie!”

 Ipoteza macabră din spatele morții celor două femei din Brașov. Cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă: „A avut depresie!”

 Ipoteza macabră din spatele morții celor două femei din Brașov. Cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă: „A avut depresie!"

Ipoteza macabră din spatele morții celor două femei din Brașov. Iată cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă!

Ipoteza macabră din spatele morții celor două femei din Brașov

Cazul tragic din Braşov în care două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte în propria locuință a șocat întreaga comunitate și a lăsat multe întrebări fără răspuns. Descoperirea macabră a fost făcută de rude, după ce tatăl fetei a cerut ajutorul pentru că nu reuşea să le contacteze pe cele două femei. În ciuda faptului că anchetatorii au început să lucreze la acest caz, misterul rămâne nerezolvat, iar speculațiile cu privire la circumstanțele morții celor două femei sunt numeroase.

Familia, compusă dintr-o femeie de 45 de ani și fiica ei în vârstă de 25 de ani, locuia într-o mică localitate din județul Braşov. Tata fetei era plecat la serviciu când a încercat să le contacteze și nu a primit nicio răspuns. Îngrijorat, a apelat la vecini și rude pentru a verifica situația.

Cum ar fi ajuns mama arsă de vie, în curte, şi fiica strangulată în casă

Descoperirea a fost înfricoșătoare! Mama era în curte, aproape de casă, arsă de vie, în timp ce fiica ei, o tânără învățătoare, a fost găsită în bucătărie, cu urme de strangulare pe gât. O rudă de-a familiei a mărturisit că totul părea foarte dubios și că nu crede că cele două femei s-au certat vreodată, dat fiind comportamentul lor pașnic în trecut.

„Când am intrat în curte am văzut-o pe ea acolo în spate. Fata era jos în bucătărie. E foarte dubioasă treaba. Nu cred că s-au certat. La cât îi cunosc eu, nu ştiu să se certe. În atâţia ani…”, mărturiseşte o rudă de-a familiei.

Anchetatorii s-au grăbit să cerceteze cazul, izolând zona și efectuând cercetări criminalistice pentru a înțelege ce s-a întâmplat în casa familiei. Deoarece ambele femei prezentau urme de violență pe corp, există două ipoteze principale care sunt analizate cu atenție. Prima ipoteză sugerează că între mamă și fiică ar fi izbucnit un conflict, iar acesta s-ar fi transformat într-o crimă, urmată de sinucidere. A doua ipoteză este mai înfiorătoare, sugerând că cineva din afara familiei ar fi comis masacrul și ar fi încercat să-și ascundă urmele.

„Ea a fost bolnavă, într-adevăr. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp. A fost linişte totală la ei. N-au fost oameni răi, agresivi. El munceşte pe maşina de ciment”, povesteşte un localnic.

„O familie distrusă. O familie ca oricare alta, harnici, muncitori. O fi fost câte o dicuţie, ca în oricare familie, dar nu să se întâmple aşa…”, plânge cumnata femeii, potrivit observatornews.ro. 

Momentan, nu există nicio persoană sub acuzație, iar autopsiile urmează să fie efectuate pentru a se stabili cu certitudine cauzele morții celor două femei. Este un caz cutremurător care a tulburat liniștea comunității locale și a ridicat multe semne de întrebare în privința securității și a violenței domestice în România.

„În prezent nu a fost pusă nicio persoană sub acuzaţie. Se vor face autopsiile pentru a se stabili cu certitudine cauzele morţii”, a declarat Adrian Radu, procuror Braşov.

Îngrijorător este faptul că România se află în topul Uniunii Europene în ceea ce privește violența domestică, cu 38.000 de cazuri raportate numai în primele 8 luni din 2023. Aproximativ 13.000 de ordine de protecție provizorii au fost emise, dar acest lucru nu garantează întotdeauna siguranța victimelor. Cazul din Braşov aduce în prim-plan problema violenței domestice și necesitatea unei mai mari conștientizări și prevenții în societatea românească. Este vital să se ia măsuri pentru protejarea victimelor și prevenirea unor astfel de tragedii în viitor.

 

Sursa foto: observatornews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: