Redactia.ro
Home » Homepage » Tragedie în Lacul Herăstrău: Un bărbat a fost găsit mort lângă Berăria H

Tragedie în Lacul Herăstrău: Un bărbat a fost găsit mort lângă Berăria H

Bărbat găsit înecat în Lacul Herăstrău.

Un incident tragic a avut loc astăzi în Lacul Herăstrău din București, unde un bărbat a fost descoperit fără suflare în apropierea restaurantului Berăria H. Evenimentul a fost adus la cunoștința autorităților de către un martor care pescuia în zonă.

Conform informațiilor furnizate de Poliție, la data de 15 decembrie 2023, Secția 2 Poliție a fost alertată prin apelul de urgență 112 de către un bărbat care pescuia în lac. Acesta a semnalat observarea unei persoane posibil înecate în apele lacului, în imediata apropiere a localului Berăria H.

Autoritățile au intervenit de urgență în acest caz

La fața locului a intervenit rapid un echipaj ISU care a efectuat operațiunea de extragere a cadavrului bărbatului. Din primele informații, se pare că persoana decedată corespunde semnalmentelor unui bărbat ale cărui dispariție fusese raportată încă din data de 13 decembrie 2023, fiind semnalată oficial pe 15 decembrie 2023.

Investigațiile sunt în curs pentru a stabili identitatea exactă a persoanei decedate și pentru a elucida circumstanțele tragice ale evenimentului. Acest incident aduce o umbră de tristețe asupra comunității locale, iar autoritățile depun eforturi pentru a oferi răspunsuri rapide și detaliate în legătură cu acest caz.

În acest moment, nu sunt disponibile informații suplimentare privind cauzele posibile ale înecului sau circumstanțele care au condus la acest tragic eveniment. Comunitatea este îndemnată să fie solidară și să ofere sprijin familiilor afectate de această pierdere dureroasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: