Redactia.ro
Home » Monden » De ce a preferat Lora să stea singură, într-un hotel, timp de câteva zile. Cântăreața a explicat de ce a „evadat” din viața de zi cu zi

De ce a preferat Lora să stea singură, într-un hotel, timp de câteva zile. Cântăreața a explicat de ce a „evadat” din viața de zi cu zi

GALERIE FOTO (2)

Lora i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a anunțat că a decis să stea câteva zile singură, într-un hotel. Celebra artistă n-a dat pra multe detalii despre această decizie, la momentul respectiv, așa că fanii ei au luat-o cu asalt cu întrebările. Artista a lămurit lucrurile și a dat cărțile pe față.

De ce a preferat Lora să stea singură, într-un hotel

Lora a preferat să se bucure de câteva zile de liniște și relaxare, așa că a mers singură la un hotel de lux, unde a preferat să-și ocupe timpul cu diverse activități. Ei bine, după ce a spus pe rețelele de socializare că va merge să stea câteva zile la un hotel, de una singură, fanii ei aua început să intre la bănuieli. Mulți au fost cei care au întrebat-o de ce nu a mers împreună cu viitorul ei soț, Ionuț Ghenu.

Asta pentru că internauții s-au tot întrebat de ce nu a mers cu iubitul ei și a mers singură. Au intrat la bănuieli și s-au gândit la o posibilă despărțire sau la probleme în paradis. După toate bănuielile internauților, dar și întrebările acestora, Lora a decis să dea cărțile pe față și să lămurească situația. Aceasta le-a spus tuturor de ce a ales să ”evadeze” pentru câteva zile la un hotel de lux.

Cântăreața a explicat de ce a „evadat” din viața de zi cu zi

‘’1- Cred că o femeie care îşi ia 2, 3 zile pentru ea să meargă într-un loc frumos, unde să îşi încarce bateriile, nu este „egoistă”. Mai ales o femeie de la care, constant, cineva vrea ceva sau care trebuie în fiecare zi din viața ei să suporte păreri de la necunoscuți, pe care nu le cere. Cred că e datoria noastră să ne acordăm momente sau zile, ca nişte mici evadări din stres să stăm singure cu noi..să mâncăm ceva bun fără să ne grăbească nimeni, să dormim cât vrem, masaj, linişte, spa, linişte..somn. Bărbatul de lângă tine dacă nu îți „permite”..sau nu înțelege..nu te merită.

2 – Rog „îndrăgostiții” care depăşesc orice limită a bunului simț doar pentru că au citit titlurile tabloidelor să stea liniştiți pentru că eu sunt într-o relație. Şi dacă aş fi fost singură, nu m-aş întâlni cu cineva obsedat, din online. Mersi’’, a scris Lora pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: