Redactia.ro
Home » Monden » De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorț: „E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite…”

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorț: „E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite…”

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorț

Iată de ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul dintre cei doi! Cântăreața mărturisește că această decizie îi îngreunează viața de mamă.

De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorț

Andreea Antonescu și Traian Spak și-au luat adio în plan sentimental în urmă cu trei ani de zile și au divorțat anul acesta. Cei doi au, încă o relație civilizată, iar artista a părăsit America, țara de reședință a bărbatului pentru a-și relua activitatea în muzică, în România. Fiica Andreei Antonescu, Sienna a decis să rămână cu tatăl ei. Cântăreața susține că Sienna a rămas alături de tatăl ei, dorindu-și să-și continue studiile peste Ocean:

„Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, la un post TV.

Andreea Antonescu: „Nu știu daca va alege calea muzicii”

Andreea Antonescu a povestit că micuța ei, Sienna îi calcă pe urme, fiind talentată și la muzică, dar mai ales la desen:

„Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu daca va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie”,a concluzionat vedeta.

Andreea Antonescu, despre nunta cu iubitul ei

Celebra cântăreață a vorbit și despre nunta cu iubitul ei, viitorul tătic al copilului pe care-l poartă în pântece. Andreea a dezvăluit că întâi vrea să-și aducă copilul sănătos pe lume, în liniște, să-i facă un botez, iar mai apoi se gândește și la restul planurilor:

„Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața.”, a spus artista la emisiunea Xtra Night Show.

Sienna, fetița cea mare a cântăreței, este de-a dreptul entuziasmată de când a auzit că va fi surioară mai mare. Andreea Antonescu a spus și ce reacție a avut fiica ei când a auzit că va mai avea un frățior sau o surioară:

„Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult și e foarte încântată. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și îmi spune mereu să am grijă și să nu depun efort”, a mai spus cântăreața.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: