Redactia.ro
Home » Știri » De ce a renunțat Daiana Anghel la televiziune. Câștigătoarea Power Couple a dat din casă

De ce a renunțat Daiana Anghel la televiziune. Câștigătoarea Power Couple a dat din casă

De ce a renunțat Daiana Anghel la televiziune. Sursă foto: Facebook

Daiana Anghel, influencer de beauty și fostă prezentatoare TV, dezvăluie într-un interviu acordat emisiunii Cancan Exclusiv detalii neștiute până acum despre parcursul său în lumea media și motivele care au stat în spatele deciziilor sale.

Inițial, Daiana a lucrat ca prezentatoare de știri în Deva, urmând apoi să se alăture echipei de la Antena 3 și apoi la SPORT.RO, unde și-a făcut simțită prezența în domeniul sportiv. Totuși, nemulțumită de anumite aspecte repetitive din redacție, și-a pus ochii pe alte provocări. Cristina Cioran și Capatos au fost cei care i-au deschis ușile către trustul PRO, iar drumul spre televiziunea de masă a fost plin de întâmplări surprinzătoare și amuzante.

În timpul activității de la Pro Tv, a întâmpinat provocări

Daiana a explicat cum a reușit să treacă de la Antena 3 la Pro TV, amintind de momentul când a primit o ofertă de la Pro TV pentru un post pe sport. În ciuda unor obstacole apărute, cum ar fi un alt angajament deja semnat, a reușit să convingă conducerea de la Pro TV cu o probă impecabilă. Această schimbare a fost decisivă pentru cariera ei, ducând-o către un nou nivel de notorietate.

Cu toate acestea, după o perioadă la SPORT.RO, Daiana a simțit că își dorește mai mult decât să fie asociată doar cu lumea sportului. În timpul activității sale la Pro TV, a întâmpinat și alte provocări, simțind că imaginea creată în jurul ei nu se potrivea cu viziunea sa personală și profesională. Astfel, a făcut o decizie curajoasă și a părăsit televiziunea, preferând să își urmeze propriile principii și să își construiască cariera în alt mod.

A refuzat să își abandoneze principiile

Chiar și atunci când a avut ocazia să revină în lumea televiziunii, Daiana a preferat să rămână consecventă valorilor sale, refuzând să își abandoneze principiile pentru succesul pe termen scurt. Pentru ea, este important să se simtă autentică și să facă alegeri care să îi reflecte cu adevărat personalitatea și aspirațiile profesionale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: