Redactia.ro
Home » Știri » De ce a refuzat Ramona Olaru să meargă în Asia Express. „Pentru mine nu ar mai fi o provocare”

De ce a refuzat Ramona Olaru să meargă în Asia Express. „Pentru mine nu ar mai fi o provocare”

Ramona Olaru a refuzat oferta de a participa la America / Asia Express, deși numele ei era pe lista dorită de producători. Într-un interviu recent, vedeta TV a explicat detaliat motivul pentru care a luat această decizie și a dezvăluit perspectivele sale asupra vieții și relațiilor.

Ramona Olaru, trecut marcat de lipsuri și greutăți

În mod consecvent, Ramona Olaru a fost deschisă în privința trecutului său, marcat de lipsuri și greutăți. Experiența sa de viață, crescând într-o fermă și confruntându-se cu lipsuri precum mâncarea, somnul, apa caldă și căldura, a jucat un rol esențial în refuzul său de a participa la emisiuni de tip reality-show, cum ar fi America / Asia Express.

„Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele. Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare. Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar.” – a explicat Ramona Olaru în interviul acordat ego.ro.

„Nu mai vreau să le cumpăr eu de îmbrăcat și de încălțat”

În ceea ce privește viața sa amoroasă, Ramona a trecut prin experiențe dificile, dar acum își cunoaște mai bine dorințele și standardele. Nu consideră că lipsa unui partener corespunzător o face ghinionistă, ci dimpotrivă, își vede această etapă ca pe o oportunitate de a se concentra pe sine și pe ce merită într-o relație viitoare.

„Am noroc, acesta se numește noroc, pentru că m-a scăpat de tot ce a fost rău, pe bune! Nu e nici pe departe ghinion și mă pregătește pentru ceva senzațional și pentru ce merit. Am mai zis: nu mă mai pot uita în jos, pentru că îmi cade coroana și mă ia amețeala. De acum, doar așa mă uit! Și nu mă refer doar la înalțime, la tot: atitudine, comportament, bani, că nu mai vreau să dau eu nimic, nu mai vreau să le cumpăr eu de îmbrăcat și de încălțat.”a adăugat vedeta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: