Redactia.ro
Home » Monden » De ce a spus Mihaela Rădulescu adio showbiz-ului de la noi. Vedeta a luat o decizie drastică: „Mă simt mai…”

De ce a spus Mihaela Rădulescu adio showbiz-ului de la noi. Vedeta a luat o decizie drastică: „Mă simt mai…”

GALERIE FOTO (2)

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu s-a retras din viața publică. Prezentatoarea TV a spus lucrurilor pe nume, după lipsa ei din viața mondenă.

De ce a spus Mihaela Rădulescu adio showbiz-ului

Mihaela Rădulescu a decis să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Prezentatoarea de știri s-a mutat la Monaco și s-a retras ușor ușor din spațiul public. ”A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva.

Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare. Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărătășesc totul , mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândra de mine.

Voi acorda întotdeauna prioritate respectului de sine. Orice femeie ar trebui să știe cât de mult valorează, dar nu după spusele străinilor de pe internet și a oamenilor de lângă tine, cei care înțeleg cine ești, cine ai devenit și încotro te îndrepți. Reguli de confidențialitate, mai bine mai târziu decât niciodată.”, este mesajul transmis de Mihaela Rădulescu pe rețetele de socializare.

Ce spunea Mihaela Rădulescu despre viața de vedetă

Mihaela Rădulescu este foarte atentă la gesturile ei, dar și la felul în care se îmbracă. Asta pentru că oricând poate apărea în spațiul public, în diferite ipostaze. „E un apelativ amuzant, de cele mai multe ori. Nu cred că există dive full-time, cred că toate ne simțim așa când ne aranjăm fabulos, când îmbrăcăm rochii și tocuri, când îndrăznim un ruj roșu sau o coafură nouă. Îmi place să fiu și divă, cam la fel de mult cât îmi place să dau cu mopul. Ambele circumstanțe sunt necesare și de neevitat, pentru o viață sănătoasă de femeie fericită și… iubibilă. Că tot vorbeam despre casă…’’, spunea vedeta, acum ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini