Redactia.ro
Home » Monden » De ce a vrut Adriana Trandafir să se sinucidă? Actrița a trecut prin clipe de coșmar

De ce a vrut Adriana Trandafir să se sinucidă? Actrița a trecut prin clipe de coșmar

De ce a vrut Adriana Trandafir să se sinucidă?

Adriana Trandafir a vrut să se sinucidă. Actrița a mărturisit că a trecut prin clipe de coșmar ani la rând. Iată ce a declarat!

De ce a vrut Adriana Trandafir să-și pună capăt zilelor?

Cunoscuta și iubita actriță, Adiana Trandafir a povestit cu sufletul deschis un episod din viața ei care a determinat-o la gânduri sinucigașe. Aceasta a mărturisit că a pierdut tot, de la carieră, avere până la familie. Totodată, din cauza unei iubiri neîmplinite pentru un bărbat de peste Ocean care urma să se căsătorească cu o altă femeie a ajuns în cea mai neagră perioadă a vieții ei când a crezut că nimeni și nimic nu o va salva:

„Am mai trăit ceva grav, s-a întâmplat în anul 1985, când am avut actele depuse pentru a pleca în America, unde aveam o poveste de iubire. Cât am luptat, câte am îndurat de la Securitate, nici nu vreau să-mi citesc dosarul. Ani de zile am luptat pentru bani și pentru viză. M-am scos de peste tot, televiziune și radio. Până la urmă am obținut viza și s-a întâmplat ceva, o poveste în care, într-o noapte, a trebuit să iau decizia dacă să plec sau să rămân. Băiatul pe care-l iubeam acolo nu m-a mai așteptat, se însura cu alta. În noaptea în care am aflat am albit. În România nu mai aveam nimic, fără radio și fără tv, mă certasem cu părinții, aveam doar o rochie de mireasă și verighetele pregătite.

Am fost și am depus pașaportul la secția de pașapoarte, am renunțat la viză, spre stupoarea tuturor oamenilor legii care 2 ani au încercat să mă convingă să nu plec. Am lăsat pașaportul acolo, eram debusolată total, mă gândeam să mă sinucid. Mergând pe stradă am dat de doamna Elena Deleanu, directoarea de la tearul Giulești. Ea mi-a salvat viața. Exact în seara aceea mi-a pus spectacol și m-a salvat”, a povestit actrița pentru Fanatik.ro.

Adriana Trandafir a trecut prin clipe de coșmar: „Am fost luată și declarată moartă”

Marea actriță a trecut și prin experiența „vieții de apoi”. Vedeta a suferit un șoc anafilactic, chiar de ziua ei de naștere, moment în care a fost declarată moartă, fiind, de fapt, în moarte clinică. Aceasta s-a reîntors printre cei vii, dar declară că a trăit o experiență foarte interesantă:

„Am fost și în moarte clinică, dar cred că am niște îngeri păzitori care m-au învățat să merg mai departe. Am făcut un șoc anafilactic, chiar de ziua mea. Întâmplător mă aflam chiar în curtea spitalului CF2 din București. Am fost luată și declarată moartă. Țin minte că m-am dus în tunel până sus, era atât de frumos și bine acolo, nu mi-a fost frică de moarte, acum pot să vorbesc ușor despre ea. Până unde am ajuns a fost bine, de aia mi-a părut rău că m-am întors, a fost o experiență foarte interesantă”, a explicat aceasta experiența trăită pentru sursa citată.

Adriana Trandafir a fost dezamăgită profund de tatăl ei: „A pus mâna pe Biblie și a zis că-mi poate lua copilul”

Una dintre cele mai mari dureri care au apăsat-o ani de zile pe marea actriță a teatrului românesc a fost reprezentat de momentul în care instanța de judecată i-a luat copilul, pe Ștefan, dând câștig de cauză tatălui. Dar asta nu este tot! Copilul Adrianei Trandafir a fost crescut de tată, doar cu ajutorul bunicului, tatăl actriței care a ajutat la proces. Acesta a depus mărturie în favoarea tatălui, moment în care viața actriței s-a destabilizat:

„Unul dintre cele mai grele momente, despre care nu pot să vorbesc niciodată întru totul, a fost faptul că, după divorț, instanța de pe pământ mi-a luat dreptul de a-l crește pe Ștefan. Iar faptul că tatăl meu a fost martor împotriva mea la proces a fost îngrozitor. El a plecat împreună cu soțul meu după mărturie și eu am rămas singură pe scările tribunalului, fără copilul meu. Faptul că eram actriță a fost un minus. Și mi-a fost imposibil să-l reobțin.

De la 18 ani lucrurile s-au îndreptat, a venit el la mine. Nu am mai vorbit cu tatăl meu mult timp, pentru că a pus mâna pe Biblie și a zis că-mi poate lua copilul. Am avut o reacție normală și nu credeam că o să-l mai văd vreodată. Dar, după ce m-am căsătorit cu Bogdan, soacră-mea a zis să mă împac cu el, să nu rămân cu cărămida asta de durere. De iertat l-am iertat, am îngropat securea. A avut dreptate soacră-mea, Ica o chema, a fost prietena mea cea mai bună. De dragul lui Ștefan am făcut tot posibilul ca relația dintre mine și tatăl lui să fie una civilizată”, a mai povestit aceasta pentru sursa menționată în articol.

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: