Redactia.ro
Home » Monden » De ce a vrut Bursucu să se despartă de viitoarea soție: „E o boală și trebuie tratată”

De ce a vrut Bursucu să se despartă de viitoarea soție: „E o boală și trebuie tratată”

De ce a vrut Bursucu să se despartă de viitoarea soție: „Este lipsă de respect să...”

Iată motivul pentru care Bursucu a fost gata să rupă relația cu partenera lui, Andreea. Prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că a fost la un pas de despărțire, așa cum se mai întâmplă, uneori, în cupluri. Iată ce s-a întâmplat și de la ce a pornit totul.

De ce a vrut Bursucu să se despartă de viitoarea soție: „E o boală și trebuie tratată”

Bursucu are o relație de mulți ani cu Andreea, cea care l-a și făcut tată pentru prima oară. Cei doi cresc în acest moment două fete: una de 15 ani, Alesia, născută dintr-o relație anterioară pe care Andreea a avut-o, și o fetiță de doi ani, Anays, al cărei tată este Bursucu. Andreea este mai mare decât Bursucu, a fost căsătorită, dar soțul ei a decedat.

„Viitoarea mea soție s-a lăsat impresionată greu, e și mai mare ca mine cu 4-5 ani și îți dai seama, experiența vieții ei era mult mai mare. Când ne-am cunoscut eu aveam 25 de ani. Ea trecuse printr-o traumă, printr-un moment nefericit. Fostul ei partener de viață… Cumva era sceptică, nici nu era pregătită pentru o nouă relație, nici nu își dorea”, a povestit Bursucu, despre momentul când a întâlnit-o pe partenera lui.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

La un moment dat, Bursucu a fost la un pas de despărțire de Andreea din cauza geloziei.

„Am fost gelos. Vai de capul tău. Sergiu Nicolaescu, dacă trăia, făcea filme după mine. (…) Filmul de gelozie începe de la un telefon, de la un beep. De aici… Cum s-a întâlnit, ce a făcut, cum au trăit noaptea împreună… Totul e la mine în cap. În cinci minute se derulează două zile. (…) Până când mi-a trecut boala, că m-am dus un pic la psiholog. Și nu este o rușine. (…) Gelozie e o boală și trebuie tratată”.

„Ce faci în momentul în care te uiți în telefonul partenerului și găsești mesaj de la el/ea. Găsești poză, mesaj. Există două variante: 1) îi spui și te faci de **** că i-ai umblat în telefon și asta nu se face și 2) nu îi spui și cum trăiești cu asta. (…) Din punctul meu de vedere este lipsă de respect să te uiți în telefonul partenerului”, a mărturisit Bursucu în platoul WOWbiz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bursucu (@mister_bursucu)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: