Redactia.ro
Home » Știri » De ce ar fi fost Charles extrem de nervos în ziua încoronării. De vină sunt Kate și William

De ce ar fi fost Charles extrem de nervos în ziua încoronării. De vină sunt Kate și William

GALERIE FOTO (4) De ce ar fi fost Charles extrem de nervos în ziua încoronării. De vină sunt Kate și William

De ce ar fi fost Charles extrem de nervos în ziua încoronării sale, care a avut loc sâmbătă, pe 6 mai 2023. De vină sunt Kate și William.

De ce ar fi fost Charles extrem de nervos în ziua încoronării. De vină sunt Kate și William

Regele Charles al III-lea a fost încoronat monarh al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, i-a aşezat pe cap coroana somptuoasă din secolul al XVII-lea a Sfântului Edward, în cel mai important moment al ceremoniei solemne de la Westminster Abbey, în inima capitalei britanice.

După ce i-a aşezat coroana pe cap, arhiepiscopul a strigat în faţa adunării „Dumnezeu să-l protejeze pe rege”, după care au răsunat trompetele. Charles este cel de-al 40-lea suveran care a fost încoronat la Westminster Abbey, unde au fost încoronaţi şi predecesorii săi începând încă din anul 1066.

În această zi istorică, se vorbește totuși că Regele Charles al III-lea ar fi fost extrem de nervos, iar momentul a fost surprins de camerele de filmat montate la intrarea în Westminster Abbey, cu doar câteva minute înainte de ceremonia încoronării. Monarhul era vizibil iritat, schimbând câteva cuvinte cu partenera sa de viață, Regina Camilla, în trăsură. Experți în cititul pe buze au reușit să descifreze ce a spus suveranul atunci, mai exact, el s-ar fi plâns că vor întârzia.

Regele și Regina au fost nevoiți să aștepte câteva minute în trăsură, înainte de a intra în Westminster Abbey. Se pare că Prințul William și Kate Middleton au fost de vină. Programul a fost dat peste cap din cauza faptului că Prințul William și Kate Middleton au întârziat, alăturându-se procesiunii abia în interioul Westminster Abbey.

Jacqui Press, expert în cititul pe buze, a privit cu atenție imaginile și susține că Charles ar fi spus: „Mă îngrijorează timpul… adică a trecut mai mult de data asta și, ei, bine, eh, vreau să spun… uite ce se întâmplă”.

Un alt specialist a oferit o altă interpretare: „Niciodată nu putem ajunge la timp. Da, sunt… acesta este un lucru negativ. Întotdeauna se întâmplă ceva”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: