Redactia.ro
Home » Monden » De ce au divorțat, de fapt, Adrian Mutu și Alexandra Dinu? Au fost căsătoriți numai 3 ani: „Am pus capăt atunci”

De ce au divorțat, de fapt, Adrian Mutu și Alexandra Dinu? Au fost căsătoriți numai 3 ani: „Am pus capăt atunci”

S-a aflat adevărul! De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Adrian Mutu, cunoscut pentru parcursul său fotbalistic remarcabil, dar și pentru viața personală tumultoasă, a fost mereu în centrul atenției, nu doar pentru performanțele pe teren, ci și pentru viața sa amoroasă. Relația sa cu Alexandra Dinu, în special, a stârnit curiozitatea publicului și a presei, culminând cu un mariaj ce a durat trei ani, și care s-a încheiat printr-un divorț tumultos. Iată detaliile!

De ce au divorțat, de fapt, Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Căsătoriți în tinerețe, la doar 22 de ani, Mutu și Dinu au avut împreună un fiu, Mario, care, spre deosebire de tatăl său, a ales să urmeze o carieră în baschet. Reflectând asupra relației sale cu Dinu, Mutu își exprimă respectul profund și recunoștința pentru momentele împărtășite, subliniind că, deși căsnicia lor a fost scurtă, legătura dintre ei a fost intensă și semnificativă.

Principalul factor care a condus la desfacerea mariajului lor, așa cum a dezvăluit Mutu într-un podcast pe YouTube, a fost schimbarea idealurilor de viață ale ambelor părți pe măsură ce acestea au maturizat. Mutu detaliază că, având în vedere

„Fiind foarte tineri, idealurile noastre s-au schimbat pe măsură ce am crescut și ne-am maturizat. Am început să privim viața din unghiuri diferite, au apărut neînțelegeri, și am hotărât să punem capăt căsniciei deoarece eram prea tineri, aflați într-o țară străină și fiecare ne-am urmat propriile drumuri. Sunt mulțumit că atât eu, cât și ea, am avut un final fericit”, a relatat Mutu într-un podcast de pe Youtube. 

Adrian Mutu preia comanda echipei CFR Cluj

Adrian Mutu preia comanda echipei CFR Cluj în urma despărțirii de antrenorul Andrea Mandorlini. Această mutare surprinzătoare a avut loc în urma înfrângerii echipei în fața ultimei clasate, FC Botoșani, cu scorul de 1-0. O nouă eră începe pentru CFR Cluj, iar privirea fotbalului românesc este acum îndreptată spre noul antrenor.

Ce salariu încasează Adrian Mutu ca antrenor la CFR Cluj

Adrian Mutu va semna un contract cu CFR Cluj pentru o perioadă de un an și jumătate, având și opțiunea de prelungire pentru încă un sezon. Obiectivul său clar este să conducă echipa către primele două locuri în SuperLiga României. O provocare ambițioasă care pune în lumină ambițiile și încrederea pe care echipa le are în noul său antrenor.

Patronul Ioan Varga a trasat deja direcția pe care vrea să o urmeze echipa sub conducerea lui Adrian Mutu. Calificarea în grupele Europa League este obiectivul primordial, iar presiunea este ridicată, având în vedere poziția actuală a echipei pe locul doi în SuperLiga, la opt puncte în spatele liderului FCSB, care are și un meci mai puțin disputat. Misiunea este clară, iar ochii sunt ațintiți asupra lui Mutu și a echipei sale.

Un alt aspect care adaugă o notă de senzațional este salariul record pe care Adrian Mutu îl va încasa lunar, conform informațiilor de la Fanatik. Atât el, cât și întregul său staff, vor primi impresionanta sumă de 35.000 de euro lunar de la CFR Cluj. Această investiție semnificativă reflectă încrederea clubului în abilitățile și experiența lui Mutu, făcându-l astfel cel mai bine plătit antrenor din SuperLiga României.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: