Redactia.ro
Home » Monden » De ce au divorțat, de fapt, Mioara și Petre Roman. Adevărul din spatele rupturii: ”Am și eu dreptul”

De ce au divorțat, de fapt, Mioara și Petre Roman. Adevărul din spatele rupturii: ”Am și eu dreptul”

Divorțul dintre Mioara Roman și Petre Roman, survenit în anul 2007 după trei decenii de mariaj, a stârnit numeroase speculații și a lăsat în urmă întrebări la care răspunsurile nu au fost niciodată complet elucidate. Cuplul, care părea a fi unul dintre cele mai solide din peisajul public românesc, a surprins întreaga țară atunci când a anunțat decizia de a se despărți.

Petre Roman, fost premier al României, și Mioara Roman au fost, de-a lungul anilor, subiectul atenției publice, admirarea și invidia alternând în percepția publicului față de mariajul lor. Totuși, zvonurile care au circulat în jurul motivului divorțului lor au pus în umbră perioadele de fericire comună. În special, Petre Roman a fost criticat pentru relația sa cu Silvia Chifiriuc, care este cu 25 de ani mai tânără decât el, acesta fiind văzut de mulți ca principalul motiv al despărțirii.

De ce au divorțat Mioara și Petre Roman

Misterul care a învăluit motivele reale ale separării a fost alimentat și de declarațiile ambilor protagoniști. Petre Roman, în vârstă de 77 de ani la momentul divorțului, a mărturisit într-o emisiune televizată că s-a îndrăgostit nebunește de Silvia Chifiriuc, atracția fiind atât fizică, cât și emoțională. Acesta a subliniat că relația cu Silvia i-a adus o stare de bine profundă, negând speculațiile care sugerau că noul său partener de viață ar fi fost interesat doar de aspectele materiale.

” (…) Într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a declarat Petre Roman în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce declara Mioara Roman despre divorțul de fostul soț

Pe de altă parte, Mioara Roman a dezvăluit că, de-a lungul căsniciei, a existat o serie de neînțelegeri care au condus-o să solicite divorțul de mai multe ori. Printre motivele invocate de ea s-a numărat dorința de a scăpa de presiunea publică excesivă, aspect care a început să-i afecteze starea de bine.

Întrebată despre influența relației lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc asupra deciziei de a divorța, Mioara a oferit un răspuns care a lăsat loc de interpretări, sugerând că, deși acesta a fost un factor, despărțirea a avut un efect pozitiv asupra ei, transformând-o într-o femeie mai puternică.

”Mă copleșeau cei 16 ani de viață publică trăită ca soția unui erou. I-am scris lui Petre că ne despărțim și că problema publică e a lui, descoperind că eu nu trăiesc din publicitate și chiar mă deranjează. Nu este decent să dau detalii despre încercările lui de a mă face să mă răzgândesc.

Ajunsesem la o saturație și nu era vorba câtuși de puțin de faptul că era în joc o altă femeie. Se adunaseră în familia noastră presiuni atât de mari și de multe și mai ales atâtea personaje, inclusiv slujbele și banii care ne lipseau. Obosisem, ajunsesem la un capăt”, declara mama Oanei Roman pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: