Redactia.ro
Home » Monden » De ce este renumit Jagadish Vasudev, guru la care a fost Andreea Bălan

De ce este renumit Jagadish Vasudev, guru la care a fost Andreea Bălan

GALERIE FOTO (2) Andreea Bălan

Andreea Bălan a avut parte, la început de an, de o experiență pe care nu o va uita niciodată. A călătorit în India pentru a-l întâlni pe celebrul Sadhguru, iar sentimentele care au încercat-o atunci când s-a aflat în preajma acestuia cu  greu ar putea fi descrise în cuvinte. Andreea Bălan a relatat fanilor experiența pe care a trăit-o în India și se declară profund recunoscătoare.

Andreea Bălan a fost în India pentru a-l întâlni pe Sadhguru

De când a pus punct mariajului cu George Burcea, Andreea Bălan s-a ocupat în continuare de fiicele pe care le are alături de actor și a acordat un plus de atenție dezvoltării personale, astfel a devenit pasionată de spiritualitate, iar cărțile celebrului Sadhguru nu au lipisit din lista de lectură a vedetei. Fermecată de înțelepciunea indianului, Andreea a decis să zbore până în țara natală a acestuia pentru a-l întâlni.

Experiența a fost una extraordinară, iar Andreea le-a povestit prietenilor din mediul online cum s-a simțit în preajma lui Sadhguru. „Atunci când ești lângă Sadhguru simți pace, liniște si simți că ceva în tine se schimbă. E o bucurie să îl asculți și să înveți de la el (e foarte funny).Sunt fericită că am venit până aici să îl cunosc. Să fac un selfie. Să-i adresez o întrebare existențială și mai ales, să-i mulțumesc pentru toate învățăturile pe care le oferă omenirii”, a povestit Andreea Bălan.

Cine este Sadhguru

Jagadish Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, este un indian de 65 de ani care predă yoga zeci de ani. Acesta a creat Fundația Isha din Coimbatore, în cadrul căreia susține tot felul de cursuri de dedzvoltare personală și spiritualitete. De altfel, Sadghuru este interesat și despre problema încălzirii globale.

Celebrul guru indian, fondator al mişcării Salvează Solul”, este cel mai urmărit yoghin din lume, cu 2,2 miliarde de vizualizări pe reţelele sociale, obținute doar în anul 2022. Andreea Esca este prezentatoarea din România care a reușit să obțină un interviu din partea acestuia.

Tu și toți telespectatorii voştri ar trebui să faceți acest lucru. Mâine dimineață, dacă vă treziți, verificați dacă sunteți în viață. Dacă este așa, zâmbiți! Nu este un lucru mic! Aceasta este cel mai important lucru, toate celelalte sunt pe planul doi: familia, profesia. Orice se află pe planul doi. Toate acestea sunt importante doar dacă eşti în viață. Apoi, te uiți la ceas și vezi că e prânz și spui: sunt tot în viața!”, îi spunea Sadhguru Andreei Esca, în cadrul interviului pe care i l-a acordat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: