Redactia.ro
Home » Monden » De ce fug bărbații de Paula Chirilă? Prezentatoarea este dezamăgită

De ce fug bărbații de Paula Chirilă? Prezentatoarea este dezamăgită

Este frumoasă, deșteaptă și are o carieră de succes! Însă nu are deloc noroc în dragoste. Este vorba de actrița Paula Chirilă! Se pare că barbații fug de ea. Artista pare că are și o explicație pentru acest fapt care i-a adus multă dezamăgire.

Paula Chirilă e una dintre actrițele cu mare lipici la public, însă nu același lucru se poate spune despre ea când vine vorba de dragoste. Deși erau toate semnele că și-a întâlnit jumătatea, acum câțiva ani vedeta a divorțat de soț. De atunci, au mai fost câteva încercări de a-și reface viața, însă nu cu succes. Așa se face că astăzi, Paula Chirilă este tot singură.

Invitată într-o emisiune Tv, Paula Chirilă a povestit cum este această perioadă de singurătate. A avut timpul necesar și pentru a își da seama cum și-ar dori să fie noul bărbat din viața sa!

Paula Chirilă știe deja cum vrea să fie noul partener! Ar trebui să fie mai mare decât ea, ca să fie și matur. Relațiile cu cei tineri sau chiar de vârsta actriței nu sunt ce îi trebuie actriței.

Paula Chirilă susține că aceste categorii de bărbați își doresc alături femei mult mai tinere decât ei, fiind în căutarea tinereții pierdute.

“Fug băieții ca de exorcizare de mine. Dar au impresia că îmi cresc copiii sau ce? Nu am nevoie de bărbați mai tinere. Pentru că bărbații de vârsta mea sunt în căutarea tinereții pierdute. Eu am avut un partener mult mai mare decât mine, înainte de a mă căsători. Dar am ajuns într-un punct în care îmi doream alte lucruri.”, a mărturisit Paula Chirilă, potrivit SpyNews.

Paula Chirilă a fost extrem de sinceră și a precizat ce calități trebuie să aibă noul partener. Este rețeta sigură pentru a reuși să o facă se se îndrăgostească de el! Actrița știe acum ce vrea de la viață, așadar sunt unele aspecte pe care nu le va mai permite, așa cum se pare că a făcut-o în relațiile din trecut.

“În primul rând să vrea să stea lângă mine, să existe chimie între noi, pentru că dacă nu, e istorie. Să fie un om echilibrat și simpatic. Nu toți cei care îți zâmbesc în față și umplu cu like-uri tot felul de papacioaice. Și astea sunt niște semne. Nu mai permit asta. Vreau să fie un om loial și să aibă succes, să întâmple el viața, nu să aștepte să i se întâmple.”, a mai dezvăluit Paula Chirilă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: