Redactia.ro
Home » Știri » De ce fură rușii covoarele din apartamentele părăsite ale ucrainenilor? Explicația gestului lor

De ce fură rușii covoarele din apartamentele părăsite ale ucrainenilor? Explicația gestului lor

GALERIE FOTO (2)

Un militar din Ucraina a relatat pe pagina sa de Facebook despre un obicei straniu al rușilor, surprins cu ajutorul unei camere de filmat. Imaginile au ajuns virale în mediul online! Iată ce au ajuns să facă rușii în casele abandonate ale ucrainenilor!

Rușii fură covoarele din apartamentele părăsite ale ucrainenilor

Igor Luțenko, un militar al forțelor armate ucrainene, a relatat în mediul online despre faptul că rușii intră în casele părăsite ale ucrainenilor și le fură covoarele. „Nu este o glumă. Ocupanții fură covoare din blocurile aflate în apropierea aeroportului Gostomel”, a scris Luțenko.

Armata a postat, ulterior, chiar și un video de recunoaștere aeriană care surprinde în fapt trei vehicule blindate inamice, „împânzite” de covoare. Aparent, rușii sustrag bunurile ucrainenilor și le pun pe tancuri. În acest mod, ei își camuflează vehiculele și trec neobservați printre blocuri.

Soldații ruși vandalizează casele ucrainenilor

Un alt videoclip postat în mediul online arată câțiva soldați ruși care intră în casa unor ucraineni, o jefuiesc și mănâncă mâncare pe care o găsesc. Mai apoi, se distrează cu lucrurile pe care le găsesc în casa celor care au fugit din calea războiului.

„Transmitem salutări ucrainenilor nesimţiţi. Ne aflăm într-o casă de ucraineni, mâncăm ceea ce au gătit ucrainenii şi ne fumăm ţigările. Priviţi cum trăiesc ucrainenii, Nutella mănâncă ticăloşii”, poate fi auzit zicând unul dintre militarii ruși.

Mai apoi, unul dintre soldați încearcă o perucă găsită prin casă și dansează.

Soldatul rus, în casa unor ucraineni, probând o perucă
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: