Redactia.ro
Home » Știri » De ce întoarcerea la Balmoral a fost atât de dureroasă pentru Prințul William și Prințul Harry

De ce întoarcerea la Balmoral a fost atât de dureroasă pentru Prințul William și Prințul Harry

Întoarcerea la Balmoral a fost destul de dureroasă pentru Prințul William și Prințul Harry. Iată de ce!

De ce întoarcerea la Balmoral a fost atât de dureroasă pentru Prințul William și Prințul Harry

Prințul William și prințul Harry s-au grăbit joi să ajungă în Scoția pentru a fi alături de bunica lor, în timp ce Palatul Buckingham a anunțat un declin al stării de sănătate a reginei.

Frații regali s-au îndreptat amândoi spre Balmoral pentru a fi alături de familia lor, uniți în durerea lor, un loc în care au unele dintre cele mai fericite și mai triste amintiri.

William și Harry au fost cazați la Balmoral când au aflat de moartea mamei lor, Prințesa Diana, în 1997.

La acea vreme, regina a luat decizia de a rămâne cu băieții în Scoția, în loc să se întoarcă la Londra, unde a avut loc o revărsare de durere. Ea s-a confruntat cu unele critici, dar a considerat că prioritatea ei absolută erau nepoții ei.

Prințesa Anne, despre decizia Reginei Elisabeta a II-a de a rămâne cu băieții în Scoția

Într-un interviu din 2017, Prințesa Anne a abordat controversa, declarând:

„Cred că mama mea a făcut exact ceea ce trebuia. Cred că este absolut extraordinar ca orice părinte cu mintea întreagă să creadă…că ar fi existat o alternativă pentru a-i aduce pe acei copii aici, la Londra, în tot acel vacarm. Pur și simplu nu știu cum poți să crezi că ar fi fost un lucru mai bun de făcut.”

Întrebată dacă a fost un caz în care regina și-a pus nepoții pe primul loc, prințesa regală a răspuns:

„Absolut. Cred că niciunul dintre cei doi nu ar fi putut face față dacă ar fi fost în altă parte. Acesta a fost singurul lucru bun care s-a întâmplat: au fost acolo și au avut acea structură, au avut în jurul lor oameni care să îi înțeleagă, să le ofere timp.”

William, despre tragedia mamei lui, prințesa Diana

Anul trecut, în timpul turneului său regal în Scoția cu soția Kate, William a abordat pierderea sa într-un discurs ținut în fața Adunării Generale a Bisericii Scoției.

„Eram la Balmoral când mi s-a spus că mama mea a murit. Încă în stare de șoc, mi-am găsit sanctuarul în slujba de la Crathie Kirk chiar în acea dimineață”, a împărtășit el.

„Și în zilele întunecate de durere care au urmat, am găsit alinare și consolare în aer liber în Scoția. Drept urmare, legătura pe care o simt cu Scoția va fi pentru totdeauna profundă.”

Săptămâna aceasta, William a abordat din nou moartea mamei sale, în timp ce i-a adus un omagiu plin de dragoste reginei.

„Ea a fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele. Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea”, a spus el. „Știam că această zi va veni, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără Grannie va fi cu adevărat reală”.

William a continuat: „Îi mulțumesc pentru bunătatea pe care a arătat-o familiei mele și mie. Și îi mulțumesc în numele generației mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu și demnitate în viața publică, care era dintr-o altă epocă, dar întotdeauna relevant pentru noi toți”.

„Bunica mea a spus în mod faimos că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire. Toată tristețea pe care o vom simți în următoarele săptămâni va fi o dovadă a iubirii pe care am simțit-o pentru extraordinara noastră regină. Îi voi onora memoria susținându-l pe tatăl meu, Regele, în orice mod posibil”, relatează hellomagazine.com

 

Sursa foto: hellomagazine.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: