Redactia.ro
Home » Monden » De ce își acoperă Sofia Vicoveanca gâtul cu mărgele? Răspunsul te va uimi! 

De ce își acoperă Sofia Vicoveanca gâtul cu mărgele? Răspunsul te va uimi! 

De ce își acoperă Sofia Vicoveanca gâtul cu mărgele?

De ce își acoperă Sofia Vicoveanca gâtul cu mărgele? Mulți s-au întrebat de ce recurge vedeta la un astfel de accesoriu și iată că avem răspunsul!

De ce își acoperă Sofia Vicoveanca gâtul cu mărgele?

Sofia Vicoveanca a vorbit despre motivul pentru care își acoperă gâtul cu mărgele ori de câte ori se află pe scenă.

„Este o găselniță de-a mea pentru că eu am gâtul foarte, foarte lung. Și chiar cineva mi-a zis la un moment dat: „Măi, ai un gât…” Și ce-ai vrea? Să-l tai?

E o găselniță de-a mea care să-mi acopere gâtul și un accesoriu. Am pe mai multe culori, pe verde, bej, maro, galben…Azi de exemplu am vrut să port băsmăluța aceasta roșie, așa că am asortat cu mărgelele roșii și câteva fire roșii pe care le am și la catrință”, a mărturisit aceasta pentru Kanal D.

Vedeta are și câteva reguli pe care le respectă cu sfințenie:

„Dacă am ceva am cântece, costume și cărți. Soțul meu, Dumnezeu să-l odihnească, acum 21 de ani l-am pierdut…bucureștean, ziarist, moldovenizat până-n unghie că a stat cu mine la Suceava.

Eu stau la bloc și am o încăpere tapetată cu cărți, are toți pereții încărcați.

Caut întotdeauna să mă asortez, am foarte mare grijă să mă asortez și să nu apar cu același costum. Băsmăluța aceasta nici nu știu dacă am purtat-o vreodată.

Și încă ceva, odată ce m-am îmbrăcat și am pus costumul de scenă pe mine, nu mă mai așez”, a completat interpreta pentru sursa menționată.

Cum se menține Sofia Vicoveanca în formă maximă la 81 de ani

Sofia Vicoveanca susține că este o fire activă cu un program bine stabilit. Totodată, interpreta de muzică populară este grijulie la alimentație și își pregătește singură mesele de zi cu zi:

„Și ce dacă am 81 de ani? Credeți că stau să mă odihnesc toată ziua? Nicidecum! Îmi gătesc zilnic, îmi fac un program, un plan, ca să știu pe ce cărări apuc. Nu am mai pus murături anul acesta, sunt o singură gură în casă, la masă, nu mai merită să stai să faci atâtea provizii pentru iarnă. Mănânc puțin, căci nu merg la sapă, dar am grijă să mănânc sănătos, inclusiv carne. Important este, la 81 de ani, să nu stai într-un loc, că te găsește boala! Să ai o activitate e foarte important. Am și o mare pasiune, florile, am 124 de ghivece în casă, toată ziua le ud și am grijă de ele”, a povestit Sofia Vicoveanca pentru Ego.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: