Redactia.ro
Home » Știri » De ce își îmbracă Ducii de Cambridge copiii atât de bătrânicios?

De ce își îmbracă Ducii de Cambridge copiii atât de bătrânicios?

GALERIE FOTO (3)

Probabil ați sesizat, deja, că cei trei prichindei ai Ducilor de Cambridge sunt îmbrăcați mereu într-un anume fel. De exemplu, Prințesa Charlotte poartă numai rochițe ori fustițe, iar frații ei, George și Louis, numai pantaloni scurți și cămăși / tricouri. De ce așa?

Cu un buget nelimitat pentru haine, Ducii de Cambridge nu prea fac ravagii la capitolul vestimentație. Sunt destul de conservatori și au grijă și ca hainele purtate de micuții lor să fie întocmai. Totuși, mulți se întreabă de ce Prințul George, de exemplu, primul născut al cuplului, este îmbrăcat doar cu pantaloni scurți.

Ei bine, decizia aceasta are legătură o regulă a regalităților. Fiind un moștenitor direct la tronul britanic, prințul George trebuie să fie îmbrăcat întocmai ca un viitor rege al Marii Britanii. Până la vârsta de șapte ani, Prințul George va purta numai pantaloni scurți. O singură dată s-a făcut o excepție și atunci a fost vorba de ținuta de la o nuntă, nu una de zi cu zi.

Această ”regulă” s-a extins și la frățiorul lui mai mic, Prințul Louis. Nici acesta din urmă nu va purta pantaloni lungi până la vârsta de 7 ani. În ceea ce o privește pe Charlotte, probabil, o vom vedea extrem de rar purtând pantaloni. Se prea bine știe că suverana ține foarte mult ca fetele și femeile din familia regală să poarte îndeodebi fuste și rochii. De aceea, Kate ori Meghan n-au purtat niciodată pantaloni când au apărut alături de suverană la vreun eveniment oficial.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini