Redactia.ro
Home » Monden » De ce Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm împreună. Vedeta a recunoscut totul

De ce Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm împreună. Vedeta a recunoscut totul

Cristina Șișcanu a pozat sexy pe litoral.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Au existat zvonuri precum cei doi ar divorța, dar au ieșit public și au lămurit situația spunând că nici nu se pune problema de așa ceva. Acum s-a aflat că cei doi nu mai dorm împreună. Care este motivul.

De ce Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu mai dorm împreună

Nu este vorba despre vreo ceartă și în niciun caz de divorț, ci despre gelozia Petrei, fiica celor doi. Cristina Șișcanu a publicat un videoclip în care poartă un dialog cu cea mică rugând-o să o lase să doarmă alături de Mădălin Ionescu. Micuța nu este deloc de acord cu acest lucru deoarece își dorește ca mămica ei să doarmă doar cu ea. Prin acest clip Cristina Șișcanu a trezit amuzamentul internauților și a venit cu o explicație pentru faptul că nu mai împarte atât de des patul cu soțul ei.

Cristina: Petra, mă culc cu tati?

Petra: FIGA (înseamnă ”ciuciu” din rusă), nu îți dau voie!

Cristina: După ce apare copilul, “ciuciu” mai dormi cu soțul 😂”, a fost conversația Cristinei Șișcanu cu micuța sa, Petra.

Mădălin Ionescu, detalii picante din dormitor

Mădălin Ionescu organizează adesea sesiuni de întrebări pe pagina sa de instagram în speranța de a păstra o legătură cât mai strânsă cu fanii și urmăritorii. Recent, el a primit o întrebare mai deocheată, dar se pare că soțul Cristinei Șișcanu nu se ferește să vorbească despre subiectele tabu.

Un internaut l-a întrebat pe Mădălin Ionescu despre partidele de amor și care ar fi părerea sa despre durata partidelor de amor o dată ce ai trecut de vârsta de 40 de ani. „Cât de des este normal să se întrețină relații sexuale de la 40 de ani în sus după părerea ta?„,a fost întrebarea internautului.

Mădălin Ionescu i-a răspuns prompt interlocutorului său și nu s-a simtit deranjat de subiectul abordat, ba mai mult acesta a precizat că se aștepta să apară și întrebări de acest gen. Prezentatorul a spus că în principiu la vârsta de 40 de ani ar trebui să „rupi patul”, doar că fiecae cuplu este diferit deci nu există o regulă în acest sens.

Chiar mă întrebam când o să apară astfel de abordări?… În principiu la 40 de ani ar trebui să rupi patul. Altfel, fiecare cuplu are propria rețetă, în funcție de bioritm, mod de a privi viața, temperament.„, a spus Mădălin Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: