Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama Cristinei Șișcanu și cât de bine seamănă cele două

Cum arată mama Cristinei Șișcanu și cât de bine seamănă cele două

GALERIE FOTO (2)

Toată lumea o știe pe frumoasa Cristina Șișcanu, dar nu mulți știu cum arată mama sa. Recent, vedeta a publicat o fotografie cu cea care i-a dat viață și fanii au reacționat imediat, poza ajungând să aibă peste 2000 de aprecieri.

Cum arată mama Cristinei Șișcanu

Imediat după ce Cristina Șișcanu a publicat fotografia cu mama sa, internauții au reacționat și și-au dat cu părerea dacă cele două seamănă sau nu.  Cristina Șișcanu apare zâmbăreață alături de mama sa care pare să fie tare fericită fiindcă se află în preajma fetiței sale. Din informațiile din presă se știe că soția lui Mădălin Ionescu este din Republica Moldova, Ungheni și că mama sa acolo locuiește, drept urmare nu reușește să se vadă atât de des cu fiica, nepoata și ginerele ei.

Frumoasa ,sa ti traiasca si sa va bucurati una de alta!!!”,”Dumnezeu să vă binecuvânteze! Așa mamă, așa fiică!”,”Ce femeie minunată este mama ta. I se citește pe chip bunătatea și blândețea. Să îți trăiască sănătoasă și fericită ❤„, au fost doar o mică parte dintre reacțiile internauților.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împlinit 10 ani de iubire

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu îți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cei doi par să fie un cuplu solid și fericit. Cu ocazia împlinirii a 10 ani de căsnicie, frumoasa Cristina a împărtășit secretul ei prin care are o relație fericită.

Vedeta le-a spus admiratorilor că, din punctul ei de vedere, o relație sănătoasă și de lungă durată trebuie să se bazeze în primul rând pe două condiții principale. Mai exact, între parteneri să existe de la început o chimie, o atracție, iar mai apoi să afle că împărtășesc aceeași viziune asupra vieții.

”Prima condiție trebuie să o aibă doi: un el și o ea, sau mă rog, nu contează, atunci când decid să fie împreună e să existe acea chimie, acea atracție, adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul care vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: