Redactia.ro
Home » Monden » Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a postat o poză în costum de baie. Ce nu le-a plăcut internuților

Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a postat o poză în costum de baie. Ce nu le-a plăcut internuților

GALERIE FOTO (4) Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a postat o poză în costum de baie

Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a postat o poză în costum de baie. Soția lui Mădălin Ionescu face ce face și intră mereu în atenția internauților, de această dată Cristina fiind aspru criticată. Aceasta a stârnit un val de critici pe Instagram, după ce a postat o poză în costum de baie. Detaliul rușinos observar de internauți!

Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a postat o poză în costum de baie. Ce nu le-a plăcut internuților

Cristina Șișcanu, criticată dur de fani după ce a postat o poză în costum de baie. Soția lui Mădălin Ionescu este activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează aproape zilnic. Recent, Cristina Șișcanu a postat o fotografie cu ea în costum de baie, dar această imagine pare că nu a fost deloc pe placul fanilor săi. Se pare că femeile care o urmăresc pe Cristina pe Instagram au observat un detaliu rușinos.

Mai mult, acestea au vrut cu orice preț să-i atragă atenția vedetei. Mai exact, se parei se vede marginea de la absorbant, iar internautelor nu sunt deloc de acord cu acest lucru. ”Ce aveți pe picioare ??🥺🥺/ Nu sunt rautacioasa,dar e prea editata poza. La picioare se vede urat tare../ Doamne Cristina sterge poza de la jumate in sus ca se vede f urat/ Vai de capul meu 😢 lasă editarea, ești frumoasa naturală!/ Se vede marginea albă de la tampon pe slip”, sunt doar câteva reacții din mediul online.

Poza care a starnit un val de critici la adresa Cristinei

La scurt timp, Cristina a venit cu o reacție, asigurându-le pe femei că nu este vorba de niciun absorbant. ”Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic sa faceți zoom mai mult. Cum va gândiți ca as putea sa ma postez cu absorbantul la vedere? Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie” a spus soția lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu, criticată îm legătură cu educația fiicei sale.

Jurnalista a apărut într-un show de televiziune, unde a mărturisit că a fost criticată dur în legătură cu educația pe care i-o oferă fiicei sale, Petra. Aceasta a spus într-o emisiune că a fost acuzată de public că este mult prea permisivă cu fiica sa, în vârstă de 3 ani. Cristina preferă să o lase să facă ce vrea, lucru care nu a fost pe placul tuturor.

Soția lui Mădălin Ionescu a declarat că o lasă pe Petra să-și manifeste personalitatea, fiind genul de mamă care încearcă să-și învețe copilul să-și asume lucrurile pe care le face. „Ștefania, fata cea mare, nu mai stă cu noi. Filip este un copil special. A rămas cu niște probleme de dexteritate. Filip și Petra sunt foarte uniți și sunt grijulii unul cu celălalt. Mie mi-au reproșat și mama, și Mădălin, că prea o las pe Petra să facă ce vrea.Am vrut sa se manifeste. Să nu aibă rețineri în a se manifesta. Am vrut să își asume ceea ce face. Are o personalitate puternică, deci cumva e firesc să fie așa. Probabil și din educația pe care i-am dat-o până acum. Dacă nu îi argumentez ceva, nu există să accepte.Dacă Petra începe să plângă, mă șantajează și cedez”, a declarat Cristina Șișcanu .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: