Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida nu este singura care a avut parte de momente îngrozitoare la Acces Direct. Cristina Șișcanu a rememorat o întâmplare șocantă de pe vremea când lucra la aceeași emisiune

Mirela Vaida nu este singura care a avut parte de momente îngrozitoare la Acces Direct. Cristina Șișcanu a rememorat o întâmplare șocantă de pe vremea când lucra la aceeași emisiune

GALERIE FOTO (2) Mirela Vaida nu este singura care a avut parte de momente îngrozitoare la Acces Direct

Mirela Vaida nu este singura care a avut parte de momente îngrozitoare la Acces Direct. Șocul pe care l-a trăit Mirela Vaida în timpul emisiunii  de la Antena 1, a determinat-o pe Cristina Șișcanu să-și aducă aminte de momentele în care a fost terifiată în timpul unui interviu, pe vremea când lucra la Acces Direct. Soția lui Mădălin Ionescu a povestit tot ce s-a întâmplat!

Mirela Vaida nu este singura care a avut parte de momente îngrozitoare la Acces Direct. Cristina Șișcanu a rememorat o întâmplare șocantă de pe vremea când lucra la aceeași emisiune

Mirela Vaida nu este singura care a avut parte de momente îngrozitoare la Acces Direct. Incidentul prin care a trecut Mirela Vaida, în urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii Acces Direct, i-a șocat pe mulți colegi de breaslă. Mirela Vaida a fost atacată, în direct, de o femeie necunoscută, care a intrat în platou și a încercat să o lovească cu o piatră. Din fericire, prezentatoarea tv s-a ferit la timp, dar s-a ales cu o experiență șocantă. Printre ei se află și Cristina Șișcanu care și-a adus aminte un moment groaznic pe care l-a trăit chiar în perioada în care lucra la Acces Direct. Conform acesteia, protagoniștii au fost bucătarii Madonnei, pe care soția lui Mădălin Ionescu a încercat să-i intervieveze.

Cristina a povestit că întregul eveniment s-a produs pe vremea când era reporter la Acces Direct, în 2009. A fost în perioada în care Madonna a venit să concerteze la București, fiind însoțită de un staff impresionant, dintre care și bucătarii săi personali. ”Îmi pare nespus de rău de incidentul prin care a trecut Mirela Vaida, bine că nu s-a întâmplat nimic şi s-a ales doar cu această sperietură, peste care va trece, ea este o persoană foarte puternică. Într-adevăr, ca persoană publică, te expui unor riscuri de genul acesta”, a spus Cristina.

Cristina Șișcanu, terifiată de bucătarii Madonnei

Ulterior, aceasta a rememorat momentul în care a luat o cameră ascunsă și a mers să facă un reportaj cu bucătarii divei, știind că aceasta consumă anumite alimente pentru a arăta bine. Inițial, discuția cu bucătarii a fost una relaxantă, dar pe parcurs, aceștia au îngrozit-o pe soția lui Mădălin.”Eu mi-amintesc că am trecut printr-un moment de teamă pe vremea când eram reporter. Am luat o cameră ascunsă şi am mers să fac un reportaj cu bucătarii Madonnei, la vizita Madonnei în România. Apropo, tot la Acces Direct lucram pe vremea aceea. Cu camera ascunsă, am reuşit să intru în discuţie cu bucătarii, a fost foarte tare pentru că la început au fost foarte drăguţi, au început să-mi povestească ce meniu îi pregătesc Madonnei pentru ziua respectivă. Îi pregăteau homar, mi-au adus şi mie un homar. Eu eram însoţită de un coleg de la Acces Direct, tot un reporter, dar şi el era foarte fricos”, a povestit Cristina Siscanu pentru Ok Magazine.

Cristina Siscanu, a trait momente de groaza

Vedeta tv a spus că aceștia i-au cerut colegului său droguri, iar ei au început să-i facă avansuri. „În acel moment m-am speriat şi am rupt-o la fugă, aveam maşina parcată destul de departe, am alergat de mama focului. Bucătarii nu a venit după noi, dar pe moment ne-a fost frică, pentru că deveniseră destul de insistenţi. Când i-au cerut colegului meu ”droguri şi bere” şi mie au început să-mi facă avansuri, atunci chiar mi s-a făcut teamă”, a mai spus Cristina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: