Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida a ajuns la Poliție. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi

Mirela Vaida a ajuns la Poliție. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi

Mirela Vaida a ajuns la Poliție.

Mirela Vaida a ajuns la Poliție. În urmă cu câteva zile, Mirela Vaida a trecut printr-un moment șocant, după ce o femeie a intrat în platoul Acces Direct complet dezbrăcată și cu un bolovan uriaș, cu scopul de a o lovi pe prezentatoarea tv. Luni, vedeta de la Antena 1 a decis să facă plângere la Poliție împotriva agresoarei sale.

Mirela Vaida a ajuns la Poliție. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi

Mirela Vaida a ajuns la Poliție. Prezentatoarea Tv a avut parte de momente șocante, în urmă cu câteva zile, după ce o femeie a atacat-o în direct în timpul emisiunii Acces Direct. Agresoarea a intrat complet dezbrăcată și cu un bolovan uriaș, pentru a o lovi pe Mirela Vaida. Luni, 22 martie, vedeta de la Antena 1 a ajuns la secția 4 de Poliție pentru a depune plângere împotriva atacatoarei sale. Mirela a izbucnit în lacrimi în fața secției de Poliție. Vedeta a vorbit printre lacrimi despre incidentul de vineri, pe care o prezintă și despre faptul că se teme pentru viața ei. În ultima perioadă, vedeta a primit multe amenințări, cele mai multe în mediul online, dar Mirela Vaida a declarat că niciodată nu se aștepta ca acestea să fie puse în aplicare.

Mai mult, Vaida susține că ar putea fi o legătură între atacatoarea ei și criminala de la metrou, Magdalena Șerban. „Nu mă simt bine, vă dați seama. Sunt pentru prima dată aici, că-mi vine să și plâng. Nu am mai fost niciodată să depun o plângere și nu am mai trecut prin așa ceva. Am zis că o să fiu puternică, dar cred că emisiunea de astăzi va fi una grea pentru mine. Mi-au spus colegii că avem imaginile de pe camera de luat vederi și cred că va fi destul de greu să o duc. Da, primesc amenințări multe și o să înaintez plângere penală și pentru asta, adică primim foarte multe amenințări și în mediul online și nu le luăm în serios pentru că toată lumea își permite să facă și să spună orice.”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida amenințată cu moartea

Prezentatoarea tv a declarat că nu a băgat în seamă toate amenințările pe care le-a primit în mediul online, pentru că oricine se poate afla în spatele unu ecran, fără să fie tras la răspundere. Cu toate acestea, vedeta tv era pregătită să depună plângere penală împotriva persoanelor care vor să-i facă rău. „Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem zice orice oriunde despre persoanele publice suntem un fel de dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor. Pot să înțeleg că fiecare e liber să scrie și să facă ce vrea, dar în momentul în care lucrurile trec din viața virtuală în cea reală și oamenii vin cu pietre la propriu asupra ta, lucrurile devin grave și trebuie sp facem un demers în acest sens.”

Referitor la modalitatea în care femeia a intrat în platoul emisiunii, Mirela Vaida a declarat că nu-și poate explica cum a reușit acest lucru. Agresoarea a știut pe ce ușă să intre, pe unde să meargă pentru a trece de paznici și pentru a ajunge la Mirela Vaida. Vedeta a preferat să nu ofere mai multe informații legate de acest aspect, dar a mărturisit că agresoarea ei a acționat la sigur. „De când sunt la Acces Direct noi nu avem public. Eu am fost și acum 4 ani, nu există. Nu știu cum a ajuns acolo, nu înțeleg cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo la ora la care începe emisiunea. Să știe unde, să știe intrarea, traiectoria, sunt foate multe semne de întrebare, eu cred că a acționat la pont. Asta îmi este mai grav, nu știu cine ar fi putut-o trimite.”, a mai spus prezentatoarea TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: