Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida, transformată în urma atacului! Unde s-a dus cu familia: ”Am plâns mai tot drumul”

Mirela Vaida, transformată în urma atacului! Unde s-a dus cu familia: ”Am plâns mai tot drumul”

GALERIE FOTO (4)

După atacul asupra ei, chiar în timpul emisiunii, Mirela Vaida se destinde acum cu familia sa, la munte. Weekend-ul era mai demult planificat, iar prezentatoarea a ținut să mulțumească celor care îi trimit mesaje de susținere, printr-o postare pe Instagram. Pe chip se poate vedea că este în continuare afectată de cele întâmplate și că a plâns neîncetat, așa cum confirmă chiar ea.

Mirela Vaida, transformată în urma atacului! Unde s-a dus cu familia: ”Am plâns mai tot drumul”

Mirela Vaida este în continuare șocată de ceea ce i s-a întâmplat. La câteva ore după ce a fost atacată, a făcut un Instastory în care i s-a văzut chipul schimbat din cauza spaimei și a plânsului. A precizat că a plecat la munte cu familia, deoarece avea deja planificat acest weekend. Prezentatoarea a mulțumit pentru mesajele de susținere și a reiterat faptul că situația nu este una înscenată. A mai spus și că a plâns tot drumul către munte.

”Vreau să vă mulțumesc pentru toate cuvintele de încurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte, pentru că era un weekend pregătit la munte cu familia. Sigur că sunt în stare de șoc, presupun că se cunoaște și faptul că am plâns mai tot drumul. Pentru cei care cred că este o farsă, eu le doresc din tot sufletul și cu mâna pe inimă să nu trăiască niciodată ce am trăit eu astăzi, pentru că efectiv mi-am văzut moartea cu ochii.”, a declarat Mirela Vaida pe contul de Instagram.

Mirela Vaida va oferi luni detalii despre subiect

Prezentatoarea Acces Direct a spus și că va veni în ediția de luni a emisiunii cu informații noi despre acest caz. A mai explicat că ușa laterală pe unde a intrat agresoarea care s-a năpustit cu un bolovan asupra ei, nu era păzită. Acolo, mulți dintre colegii Mirelei Vaida obișnuiau să iasă la țigară și să parcheze mașinile.

”Mai multe detalii o să am luni de la Poliție și cred că luni o să fiu un pic în stare să vă și povestesc ce s-a întâmplat. Da, este adevărat, pare incredibil, dar ușa aceea laterală nu este păzită. Este o ușă de serviciu, pe care ies colegii la țigară, unde parcăm noi mașinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe vă spun luni”, a mai spus vedeta, vizibil afectată în continuare”, a mai spus Mirela Vaida.

Femeia era dezbrăcată atunci când a atacat-o pe Mirela Vaida, în timp ce prezenta un caz. Îi cerea prezentatoarei să-i înapoieze niște bani. Au intervenit oamenii din echipa de filmare și au luat-o pe agresoare din platou. Au acoperit-o cu o pătură și au dus-o într-un alt loc. De acolo, au preluat-o oamenii legii și medicii, care au dus-o cel mai probabil la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. S-a descoperit că agresoarea este din Iași că a  mai stat internată la spitalul respectiv.

De altfel, Mirela Vaida a mai mărturist, imediat după episodul șocant, că de ceva vreme, o femeie care se dă drept Magdalena Șerban, criminala de la metrou, îi trimite mesaje cu amenințarea cu moartea, pe Facebook și Youtube. Mirela Vaida s-a informat și a aflat că este închisă, în continuare. În mesaje, așa zisa Magdalena Șerban îi spune că va plătit tot restul vieții pentru ceea ce i-ar fi făcut la Acces Direct.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: