Redactia.ro
Home » Home » Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct. Cum a intrat în platoul emisiunii

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct. Cum a intrat în platoul emisiunii

Noi detalii ies la iveală, după ce Mirela Vaida a fost atacată cu o cărămidă, chiar în timpul emisiunii Acces Direct, de către o femeie dezbrăcată. S-a aflat că agresoarea este din Iași și că a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București. Acum este sub posesia oamenilor legii, iar o parte dintre ei sunt la fața locului și cercetează zona. Nu se știe cum a reușit să intre în platoul emisiunii, iar din imaginile suprinse de echipa de filmare se vede că a intrat pe ușa laterală.

Cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct. Cum a intrat în platoul emisiunii

Femeia dezbrăcată care a atacat-o cu o cărămidă pe Mirela Vaida, chiar în platoul Acces Direct este din Iași și a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia București, au descoperit anchetatorii. Ea este acum în posesia oamenilor legii, iar în momentul agresiunii îi cerea Mirelei Vaida să-i înapoieze niște bani. La fața locului se fac cercetări pentru a se afla cum a reușit femeia să pătrundă, de fapt, în televiziune, fără să fie văzută înainte de angajații postului Antena 1.  Mirela Vaida a declarat că femeia avea o sacoșă plină cu pietre, la intrarea din spate a platourilor de filmare.

Prezentatoarea este șocată după ceea ce i s-a întâmplat și se teme pentru viața sa. A precizat că de ceva vreme, pe Facebook, o femeie care se dădea drept Magdalena Șerban, criminala de la metrou, o amenința cu moartea. Motivul ar fi fost faptul că s-a discutat despre ea, cândva, la Acces Direct. Mirela Vaida va depune plângere penală pe numele agresoarei.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

Mirela Vaida răsuflă ușurată că femeia nu a reușit să o lovească cu acea cărămidă, care a provocat, în schimb, pagune în platoul emisiunii.

”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a spus Mirela Vaida pentru Antena 3.

A fost momentul regizat?

Mirela Vaida neagă acest aspect. Totul ar fi fost real.

”Nu există aşa ceva. Vreodată în viaţa mea, nu am făcut astfel de lucruri. Nu suntem aici la o emisiune de divertisment, nici la farse. Nu! E o emisiune cât se poate de serioasă, care tratează foarte multe subiecte şi spun sincer, că îmi este teamă de multe ori, ca cei pe care îi interpelăm, pentru că asta este natura presei, sau pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem, îmi este teamă să nu aibă o astfel de răzbunări. În acest moment, mie îmi este teamă pentru viaţa mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: