Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, atacată cu o cărămidă, de către o femeie dezbrăcată, chiar în timpul emisiunii

Mirela Vaida, atacată cu o cărămidă, de către o femeie dezbrăcată, chiar în timpul emisiunii

Mirela Vaida, atacata de o femei dezbracata, in emisiune

Momente de panică pentru Mirela Vaida! Chiar în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct, o femeie dezbrăcată a pătruns pe platoul de filmare și a atacat-o cu o cărămidă. Din fericire, Mirela Vaida nu a fost lovită. La fața locului au sosit oamenii legii și ambulanța. Agresoarea a fost scoasă rapid din emisiune.

Mirela Vaida, atacată cu o cărămidă, de către o femeie dezbrăcată, chiar în timpul emisiunii

Mirela Vaida a fost atacată, vineri, chiar în direct la Acces Direct, de o femeie dezbrăcată, cu o cărămidă. Producătorii emisiunii au chemat imediat Poliţia, iar din fericire, Mirela Vaida nu a fost lovită. Agresoarea îi cerea bani prezentatoarei. S-a demarat o anchetă în acest caz, iar prezentatoarea a spus că va depune plângere penală,  informează Libertatea.

Mirela Vaida atacată cu un bolovan, în direct, în timpul emisiunii Acces direct | Antena 3

Mirela Vaida a continuat să prezinte Acces Direct, printre lacrimi, chiar dacă a avut loc acest incident. Nu știe cine ar putea fi atacatoarea, care i-a spus că: ”va plăti toată viața pentru ce ai făcut”. De altfel, Mirela Vaida a precizat că de ceva timp o persoană pe nume Magdalena Șerban îi trimitea mesaje de amenințare, pe Facebook.

Breaking News: Mirela Vaida, atacată în direct la tv cu o piatră imensă. „Sunt în

”La cum a venit, săgeată, și la cum a aruncat pietroiul spre mine, e tentativă de omor. Sunt șocată! Am avut noroc că acea cărămidă nu m-a nimerit (…) Aș vrea să depun plângere împotriva Magdalenei Șerban. Este vorba de criminala de la metrou. Am căutat pe internet, am înțeles că e în închisoare”, a declarat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, îngrijorată pentru viața ei

Mirela Vaida se teme pentru viața ei acum, în urma faptei care a luat-o prin surprindere.

”La Acces direct, facem și anchete, prezentăm subiecte care deranjează, dar acesta este rolul presei. Mă gândesc ce fac când ies afară, când mă duc spre casă, când îmi iau copilul de la grădiniță?”, a mai spus Mirela Vaida.

Prezentatoarea a primit mesaje de susținere, după episodul șocant. ”Vă mulțumesc pentru mesajele pe care mi le-ați trimis”, a mai spus Mirela Vaida. Nu se cunosc detalii despre cum a reușit femeia dezbrăcată să intre în platou.

Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată. A intrat peste ea în direct și a aruncat cu un bolovan (VIDEO) | Stiri Diaspora

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: