Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida are cu ce se lăuda! Fiica ei Carla îi calcă pe urme, cum a surprins-o vedeta TV

Mirela Vaida are cu ce se lăuda! Fiica ei Carla îi calcă pe urme, cum a surprins-o vedeta TV

GALERIE FOTO (2)

Nu mai e niciun secret pentru nimeni, Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite vedete TV din România. Aprecierile vin și după niște demonstrații impresionante pe scenă, unde a arătat că este un artist complet, îmbinând actoria și muzica într-un mod fabulos. Însă Mirela Vaida ajunge la sufletul oamenilor și ca om de televiziune, românii urmărind-o în număr mare la emisiunea pe care aceasta o prezintă, Acces Direct de la Antena 1.

Mirela Vaida și-a cucerit publicul și cu prestațiile live de la Te cunosc de undeva, cea mai nouă provocare pentru vedeta TV.

Așa se face că fanii au început să vadă în Mirela Vaida un adevărat exemplu de professionalism, ținând cont de faptul că se descurcă în orice situație. S-a întâmplat și pe scena de la Te cunosc de undeva, când Mirela Vaida a căzut la pământ în timpul unei transformări, dar a reușit să își continue momentul artistic ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Carla, fiica Mirelei Vaida, îi calcă pe urme mamei

Așadar, pentru Mirela Vaida, scena este al doilea loc după acasă. Și nu întâmplător am atins acest spectru familial! Căci se pare că talentul este în familie. Iar Mirela Vaida are cu ce se lăuda!

Vedeta TV și-a surprins fiica cântând, așadar se poate spune că micuța Carla îi calcă pe urme mamei sale!

Mirela Vaida le-a făcut o mare bucurie fanilor ei de pe Instagram, cărora le-a împărtășit o tot o dezvăluire de suflet. Frumoasa artistă și-a fotografiat fiica în timp ce micuța Carla învață să cânte la vioară, dovadă cea mai clară că-i calcă pe urme mamei ei.

 

Mirela Vaida, între viața pe scenă și cea de mamă a trei copii

Mirela Vaida este mama a trei copii, doi băieți și o fetiță, iar căsnicia este așa cum și-a dorit. Cu toate acestea, vedeta TV a mărturisit că ea și soțul ei își mai doresc o fetiță, ceea ce înseamnă fanii ei așteaptă cu sufletul la gură următorul mare anunț privind un nou membru al familiei.

„Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că…nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu a dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei…iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă”, a explicat Mirela Vaida pentru Ok Magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: