Redactia.ro
Home » Monden » Cum a apărut Mirela Vaida în platoul Acces Direct. Telespectatorii au rămas uimiți

Cum a apărut Mirela Vaida în platoul Acces Direct. Telespectatorii au rămas uimiți

GALERIE FOTO (7) Cum a apărut Mirela Vaida în platoul Acces Direct

Cum a apărut Mirela Vaida în platoul Acces Direct. În ediția de luni a emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida a reușit să-și uimească publicul, după ce a îmbrăcat o ținută sexy. Vedeta face ce face și reușește să le câștige simpatia celor din fața televizorului. Ce ținută a purtat Mirela Vaida?

Cum a apărut Mirela Vaida în platoul Acces Direct. Telespectatorii au rămas uimiți

Cum a apărut Mirela Vaida în platoul Acces Direct. Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România, reușind de fiecare dată să-i surprindă pe telespectatori în edițiile emisiunii Acces Direct. Aceasta poate fi urmărită de luni până vineri prezentând emisiunea de la Antena 1, aducând în fața publicului numeroase cazuri sociale. Ei bine, în ediția de luni, blondina a ales să poarte o ținută sexy, pentru a-și uimi din nou fanii. Mirela Vaida a purtat un sacou gras, o bluză roz dar și o fustă neagră scurtă. Nici nu ai spune că vedeta este mamă a trei copii! Mirela are grijă de imaginea ei, cu toate că este o femeie ocupată. Prezentatoarea Tv se dedică familiei sale cu toate că e plecată mai tot timpul de acasă cu emisiunea.

Ce a pățit soțul Mirelei Vaida

Mirela Vaida se poate declara o femei împlinită având o carieră de succes, dar și o familie minunată. În acest weekend, prezentatoarea de la Antena 1 și-a sărbătorit fiica, care a împlinit șase anișori. Cu această ocazie, vedeta a împărtășit cu fanii săi o experiență șocantă. Mirela a povestit momentul în care soțul ei a devenit pentru prima oară tătic. Conform acesteia, după ce a născut, Alexandru Vaida a leșinat și a fost nevoie de ajutorul moaștelor pentru a se putea ține pe picioare.

Prinţul Harry dădea declaraţii din faţa unui grajd din care se vedeau doi cai regali şi părea foarte masculin şi british întregul context, iar soţul meu, imediat dupa prima naştere, dădea cu „subsemnatul’ în faţa moaşelor care-l sprijineau să nu cadă. Era alb ca varul şi cred că o fi zăcut mult şi bine pe targa din hol pentru că noi, adică eu, moaşa şi doamna doctor, eram preocupate cu travaliul, cu împinsul, cu expulzia, adică chestii ce ţin de aducerea tehnică a unui copil pe lume”, a mărturisit Mirela Vaida pe blogul personal.

Mai mult, vedeta a spus că nimeni nu și-a dat seama că acesta lipsește, iar în momentul în care se pregătea să nască l-a căutat pe soțul său cu privirea, dar acesta nu era. Ne-am prins târziu că soţul lipseşte… mi-am dat seama între două contracţii puternice în timpul cărora moaşa îmi apasă abdomenul cu cotul şi mă ruga să împing în bazin, fără să urlu şi să dau aerul afară… că, de fapt, asta era toată şmecheria! Când mă pregăteam să împing pentru ultima oară şi îl căutam din priviri disperate pe soţul meu care venise să mă susţină (cică), aud tare: stop!!! Şi m-am oprit din orice. Am crezut că era el. Nu. Era doamna doctor care a zis: nu mişcă nimeni”, a mai spus vedeta. Așadar, soțul vedetei a fost găsit pe hol întins pe o targă cu o bonetă în cap, iar asistentele l-au adus pe brațe pentru a putea asista la naștere, dar acesta nu a avut curajul de a-și privi soția în ochi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: