Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida, asaltată de propuneri indecente din partea bărbaților! Ce mesaj le-a transmis artista admiratorilor săi

Mirela Vaida, asaltată de propuneri indecente din partea bărbaților! Ce mesaj le-a transmis artista admiratorilor săi

GALERIE FOTO (3)

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune și nu este de mirare faptul că este asaltată de tot mai multe propuneri din partea bărbaților. Celebra prezentatoare de la ,,Acces Direct” a mărturisit că primește foarte multe propuneri indecente pe rețelele de socializare, chiar dacă este o femeie căsătorită. 

 

Mirela Vaida, asaltată de propuneri indecente din partea bărbaților

Mirela Vaida face ce face și ajunge din nou în atenția fanilor. Prezentatoarea  de la Acces Direct a recunoscut, de această dată, că încă reușește să întoarcă toate capetele reprezentanților din sexul amasculin. Vedeta a mărturisit că deși este măritată, iar fanii știu asta, mulți dintre ei, bărbați,îi fac chiar propuneri indecente.

„Da, se întâmplă să primesc şi astfel de mesaje şi aprecieri, uneori şi cuvinte mai triviale şi fie le răspund cu eleganţă, fie nu le răspund deloc. Sigur că unele dintre ele fac bine aşa la psihic, dar atât…”, a spus Mirela Vaida în cadrul unui interviu oferit pentru Click!.

Mirela Vaida, dezvăluiri din viața de cuplu

Mirela Vaida a vorbit și despre relația pe care o are cu soțul ei, Alexandru. Mirela Vaida a mărturisit că este surprinsă cu gesturi romantice de foarte multe ori, printre care și multe declarații de dragoste.

„Declaraţiile simple. Cum ar fi, „Mă simt împlinit!”, „Sunt un om liniştit, mă uit în jurul meu şi vă am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!”, „îmi este inima plină!”. Declaraţii foarte simple, fireşti, în care vorbim despre faptul că suntem împliniţi şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a spus artista.

Mirela Vaida și soțul ei sunt căsătoriți de aproape 11 ani și au împreună 3 copii. Însă, de la apariția copiiilor, vedeta a recunoscut că nu mai au momente în care să sărbătorească și să se bucure de momentele în doi.

Nu mai obişnuim să sărbătorim. De la primul copil încolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Îndrăgostiţilor poate fi în fiecare zi sau se poate întâmpla să n-ai timp niciodată să mai serbezi, pentru că suntem în permanenţă înconjuraţi de copii şi sigur că nevoile lor primează. Anul ăsta clar nu vom face ceva special duminică, pentru că în weekenduri eu filmez pentru proiectul «Te cunosc de undeva!», însă cred că noi suntem destul de îndrăgostiti şi astăzi, nu trebuie să mai serbăm”, a declarat Mirela Viada pentru sursa citată.

mirela vaida copii
Mirela Vaida alături de cei trei copii ai ei

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: