Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine a plecat acasă Mirela Vaida, după ce a fost atacată de femeia dezbrăcată. Prezentatoarea, extrem de speriată

Cu cine a plecat acasă Mirela Vaida, după ce a fost atacată de femeia dezbrăcată. Prezentatoarea, extrem de speriată

GALERIE FOTO (3)

Mirela Vaida este în continuare extrem de speriată, după ce a fost atacată cu o piatră, de o femeie dezbrăcată, chiar în timp ce se filma emisiunea Acces Direct. Prezentatoarea se teme pentru viața sa acum. Vineri seară, după tot ceea ce s-a întâmplat, nu a putut merge singură către casă. Iată cine a venit s-o ia.

Cu cine a plecat acasă Mirela Vaida, după ce a fost atacată de femeia dezbrăcată. Prezentatoarea, extrem de speriată

Mirela Vaida a avut nevoie de însoțitor la plecarea către casă, după episodul neașteptat, de la Acces Direct. Prezentatoarea a declarat că își face griji pentru viața sa. Persoana care a venit să o ia de pe platourile de filmare este soțul său. Acesta a luat-o de mână pe Mirela Vaida și a a urcat-o în mașină, în timp ce erau însoțiți și de un agent de pază. Deși avea masca la gură, se putea observa privirea speriată a artistei.

Imediat după atacul care avut loc, la fața locului s-au deplasat oamenii legii. Au dus-o pe agresoare cel mai probabil la Spitalul de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia Bucureșt, deoarece au descoperit că a fost internată acolo. Au aflat și că este din Iași. De altfel, au mai găsit o sacoșă, la intrarea laterală a platourilor de filmare, pe unde femeia a și pătruns ca să ajungă la Acces Direct. Sacoșa era plină cu pietre și hainele atacatoarei. Totuși există întrebarea, de unde știa agresoarea de intrarea cealaltă, care nu era păzită, conform spuselor Mirelei Vaida? Femeia îi cerea să-i dea banii Mirelei Vaida, atunci când a aruncat cu piatra către ea.

Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată. A intrat peste ea în direct  și a aruncat cu un bolovan (VIDEO) | Stiri Diaspora

Mirela Vaida, amenințată cu moartea de o presupusă Magdalena Șerban

Prezentatoarea a mai precizat că de ceva timp primea mesaje de amenințare cu moartea pe youtube și Facebook, din partea unei femei care se dădea drept Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Deși s-a informat și a aflat că este închisă, Mirela Vaida se teme că aceasta are acces la internet din spatele gratiilor.

„Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune „vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor”.Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, după ce a fost la un pas de o tragedie.

ȘOCANT! Mirela Vaida a fost atacată în direct, la TV „A venit fix spre  capul meu cu pietroiul” VIDEO

Mirela Vaida era complet șocată după acele fracțiuni de secundă în care femeia s-a năpustit asupra ei.

”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a spus Mirela Vaida pentru Antena 3.

Încă se fac cercetări în acest caz. Mirela Vaida a mai spus că vrea să depună plângere penală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: