Redactia.ro
Home » Monden » De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție? Artistul a recunoscut ce este între ei

De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție? Artistul a recunoscut ce este între ei

Toți au cuplat-o cu Connect-R

Au divorțat în urmă cu patru ani, dar locuiesc, încă, împreună. Connect-R și Misha se află într-o astfel de situație, iar mulți se întreabă cum este posibil. Artistul a recunoscut ce este, de fapt, între ei.

De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție? Artistul a recunoscut ce este între ei

Connect-R și Misha mai locuiesc sub același acoperiș, deși au divorțat în urmă cu patru ani. Cei doi au decis să păstreze o relație bună între ei, iar motivul este unul bine întemeiat.  Artistul a recunoscut faptul pentru care el și Misha mai împart aceeași locuință.

Potrivit spuselor artistului, el și fosta soție sunt într-o astfel de situație, de dragul fetiței lor, Maya.

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei, nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Misha spune că ea și Connect-R au o interacțiune normală acum și nu forțează lucrurile încât să pară că se înțeleg bine de dragul celei mici. Totul decurge natural.

„Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta. Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri”, a declarat și Misha în urmă cu ceva timp.

S-au împăcat Misha și Connect-R?

Într-un alt interviu, Misha a negat posibilitatea unei împăcări între ea și cântăreț.

”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, dar de la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Momentan nu (n.r. nu ne-am gândit să ne împăcăm). Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV, în urmă cu ceva timp.

Connect-R, de altfel, a mai adăugat și faptul că se înțeleg foarte bine și în plan muzical, după ce au divorțat.

„...fericirea şi nefericirea ţin de tine personal… E ok, suntem oameni maturi, avem un copil de crescut, colaborăm foarte bine şi pe plan muzical”, a clarificat și Connect-R

Din ce cauză s-au despărțit Misha și Connect-R

Se zvonește că la mijloc ar fi vorba despre infidelitatea artistului. În urmă cu ceva timp, Misha a avut o postare care dă de înțeles acest lucru.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a fost mesajul postat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: