Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată sora și părinții lui Connect-R? Imagini impresionante cu familia artistului

Cum arată sora și părinții lui Connect-R? Imagini impresionante cu familia artistului

GALERIE FOTO (6) Cum arată sora și părinții lui Connect-R_

Cum arată sora și părinții lui Connect-R? Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar sinceritatea sa i-a cucerit pe oameni. După ce a dezvăluit public lucruri impresionante din copilăria sa, acum artistul și-a încântat urmăritorii cu imagini de senzație. De această dată, cântărețul a publicat câteva imagini cu sora și familia sa.

Cum arată sora și părinții lui Connect-R? Imagini impresionante cu familia artistului

Cum arată sora și părinții lui Connect-R? Connect-R a reușit să-și facă o imagine în lumea showbiz-ului românesc, chiar dacă a muncit din greu să ajungă aici. Fostul soț al Mishei este cunoscut în întreaga țară, lăudându-se cu un succes în lumea muzicii. Recent, artistul a vorbit fără rețineri despre copilăria sa și despre serviciile pe care le presta pentru a face un ban cinstit. De-a lungul timpului, fanii săi s-au întrebat cum arată sora și părinții artistului.

Ei bine, Connect-R le-a răspuns la această curiozitate și a postat în mediul online, câteva fotografii cu sora și părinții săi. Într-una dintre imagini, Connect-R era așezat pe canapea împreună cu mama și sora lui, dar și de tatăl lui, care îl apreciează enorm. Pe lângă legătura specială pe care o au cei patru, fanii artistului au observat cât de bine seamănă artistul cu familia sa. Cu toate astea, surprizele nu s-au oprit aici! Într-o altă poză, apare fiica lui Connect-R în timp ce-și săruta bunica pe obraz, iar mama artistului are un zțmbet larg pe buze. De deasupra, tatăl cântărețului le admiră pe cele două, iar fericirea i se poate citi pe chip.

Cum arăta Connect-R la început de drum

Connect-R și-a surprins fanii cu câteva fotografii de pe vremea când era mic copil și avea gânduri mari. Fotografiile au stârnit multe reacții, iar majoritatea fanilor fiind surprinși de cât de mult s-a schimbat artistul. Connect-R a rămas în sufletele oamenilor încă de la începutul carierei sale, acesta fiind prezent pe marile scene ale țării de mulți ani. Deși artistul nu a mai fost activ în ultima perioadă, piesele sale lansate în urmă cu câțiva ani încă sunt asculte de fanii acestuia. Connect-R este un artist respectat și desărvâșit care a plecat de jos și a reușit să se ridice pe forțele proprii. Artistul are o fetiță minunată cu artista Misha, iar rolul de tată nu este deloc neglijat, iar micuța simte toată afecțiunea de care are nevoie din partea tatălui său. Deși au divorțat în urmă cu câțiva ani, Connect-R și Misha au o relație apropiată și au rămas în relații bune, având chiar și colaborări muzicale.

În imagini se poate observa că timpul l-a schimbat foarte mult, iar din băiatul acela rebel, cu o atitudine de cartier, s-a transformat într-un adevărat bărbat. În acea perioadă, Connect-R visa că avea să devină unul dintre cei mai apreciați artiști din țară și avea mari dificultăți cu banii pe care a reușit să le rezolve cu bine. Cheia succesului se pare că sunt pasiunea, ambiția și munca, așa cum a spus artistului de nenumărate ori, fiind apreciat de oameni pentru ambiția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: