Redactia.ro
Home » Monden » De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție. Răspunsul se află în noua sa piesă

De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție. Răspunsul se află în noua sa piesă

De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție

Cu toții stim că de peste 6 ani de zile, Connect-R locuiește cu fosta soție, deși s-au despărțit. Artistul a explicat în sfârșit detaliile acestei alegeri de viață în noua sa piesă! Te va surprinde!

De ce mai locuiește Connect-R cu fosta soție

Cu toate că și-au separat destinele, Connect-R și Misha locuiesc în aceeași casă. Cei doi au hotărât că această alegere este cea mai potrivită pentru mediul în care va fi crescută fiica lor Maya care se confruntă cu o boală autoimună și necesită atenția ambilor părinți.

Artistul explică în noua sa piesă faptul că fiica lui are nevoie de dragoste și că vrea să se asigure că o va primi constant. Astfel, vedeta îi este alături fiicei lui, indiferent dacă el și Misha nu mai formează un cuplu:

„Daca mai poti schimba ceva in casnicia ta o poti face chiar acum ! Daca ai incercat tot , incearca sa nu divortezi si de copil ! El vede diferit lucrurile ! Acasa , nu e un camin , nici cladire , nici bucurie nici extaz ! Acasa inseamna pace , inseamna o constiinta impacata ! Esti soț, soție , esti parinte , esti copil , dar mai presus de toate esti Dragoste , iar copilul tau are nevoie de ea ! De despartit nu v ati despartit voi doi , ci egourile voastre ! Nu fi un ego si fata de copilul tau !

Pavel : 13 Acum dar rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea, dar cea mai mare dintre ele este dragostea”, explică Connect-R pe Facebook, promovându-și noua piesă.

Ce declarau Connect-R și Misha după despărțire

Connect-R a susținut public, după despărțirea de Misha că pentru fiica lui va face orice sacrificiu posibil pentru a o vedea fericită:

„Sunt două variante! Orice cuplu care divorțează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înțeleagă că, vrei, nu vrei, va trebui să te înțelegi omul ăla mai toată viața, cel puțin 18 ani cu siguranță. Ești obligat să o faci. Noi suntem împăcați. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd și pe mama ei. Am același respect. Maya trebuie să-și vadă de copilăria ei, o să înțeleagă”, a declarat Connect-R în cadrul unei emisiuni de televiziune, relata substantial.ro

Misha spunea că ea și Connect-R au o interacțiune normală acum și nu forțează lucrurile încât să pară că se înțeleg bine de dragul celei mici:

„Noi nu facem un efort, adică nu facem chestia asta pentru Maya, ne înţelegem bine pentru Maya. Pur şi simplu lucrurile sunt naturale. Nu facem niciun fel de efort în sensul ăsta. Avem aceleaşi ţeluri şi când mă gândesc la asta de fapt mă gândesc la Maya, la profesia noastră, la faptul că avem acelaşi manager, acelaşi impresar. Ne leagă multe alte lucruri”, a declarat și Misha în urmă cu ceva timp, potrivit sursei menționate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: