Redactia.ro
Home » Monden » De ce Monica Tatoiu nu organizează pomeni pentru mama ei. Afacerista a explicat adevăratul motiv

De ce Monica Tatoiu nu organizează pomeni pentru mama ei. Afacerista a explicat adevăratul motiv

monica tatoiu

Monica Tatoiu a trecut în toamna aceasta prin clipe delicate, după ce mama sa s-a stins. Deși femeia care i-a dat viață era credincioasă, Monica Tatoiu nu are nici cel mai mic gând de a organiza tot felul de pomeni pentru sufletul mamei sale. Plină de sinceritate, Monica a explicat clar care sunt motivele pentru care nici nu vrea să audă de pomană.

Monica Tatoiu nu organizează pomeni pentru sufletul mamei sale

Monica Tatoiu și-a pierdut mama în luna octombrie a acestui an. De când mama sa s-a stins, Monica Tatoiu mărturisește că o simte mai aproape ca oricând, deși fizic nu se mai află pe acest pământ. Fosta politiciană și mama ei nu au avut niciodată o legătură care să abunde în gesturi de afecțiune. Monica a povestit, într-un interviu acordat pentru Fanatik, că de sărbători mama ei nu dorea să primească vizite din partea familiei, ci doar un simplu telefon. Prefera să-și dedice timpul rugăciunii și altor activități care îi aduceau zâmbetul pe buze.

Cât despre planurile pentru Crăciun, Monica Tatoiu intenționează să se întâlnească cu fratele ei și să organizeze o mică masă în familie, ca pe vremuri. Se vor delecta din preparatele de sărbătoare servite chiar pe masa pe care au primit-o cadou din partea regretatei lor mame, moștenire de la bunici.

Motivul pentru care Monica Tatoiu nu organizează pomeni

Monica nu intenționează să organizeze pomeni pentru sufletul mamei sale, deși recunoaște că îi duce dorul și o poartă adesea în gânduri. „Nu am putut să fac parastasul de 40 de zile pentru mama, care a fost în urmă cu câteva zile. Nici nu știu exact data pentru că eu nu le am cu asta. Mă văd cu fratele meu care vine de la Timișoara, mâncăm la masa părinților, moștenită de la bunici, în amintirea mamei. Mergem la Mănăstire la Pătrunsa, că eu nu pot ajunge la Timișoară să fac slujbe….Au acolo niște bătrâni de care au grijă și mă gândesc să le plătesc să aibă și ei sărbătorile cu mesele pline, să fie de sufletul mamei mele. Apoi, cu fratele meu, pe gândim de ea, povestim, ne uităm la poze”, a declarat Monica Tatoiu, conform Fanatik. 

În plus, Monica a povestit că relația cu fratele ei a devenit mai bună după decesul mamei lor întrucât au conștientizat că, în lumea asta, nu se au decât unul pe celălalt dacă au nevoie de un umăr pe care să plângă sau un sfat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: