Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu a avut sora Andreei Marin succes în afaceri. Cristina Chiser a trăit tot timpul în umbra vedetei tv

De ce nu a avut sora Andreei Marin succes în afaceri. Cristina Chiser a trăit tot timpul în umbra vedetei tv

GALERIE FOTO (7) De ce nu a avut sora Andreei Marin succes în afaceri.

De ce nu a avut sora Andreei Marin succes în afaceri. Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru că toată lumea o cunoaște. Vedeta tv a reușit să aibă o carieră de succes în lumea televiziunii, devenind cunoscută prezentând emisiunea „Surprize surprize’, de la TVR. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu cum arată sora mai mică a vedetei și de ce nu a reușit să aibă succes în afaceri.

De ce nu a avut sora Andreei Marin succes în afaceri. Cristina Chiser a trăit tot timpul în umbra vedetei tv

De ce nu a avut sora Andreei Marin succes în afaceri. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Puțini știu însă că vedeta are și o soră, care este la fel de frumoasă ca ea, dar cu ochii albaștri. Cu toate astea, Cristina Chișer nu a avut același succes în carieră precum Andreea. Din păcate, tatăl lor a murit în 2016, iar la o lună de la nefericitul eveniment, Cristina a avut parte de încă o lovitură grea.

Aceasta a fost chemată în judecată pentru o datorie substanțială. Cristina a trăit mereu în umbra Andreei Marin și nu a reușit să devină la fel de cunoscută ca aceasta. În urmă cu câțiva ani, aceasta și-a încercat norocul în afaceri, dar a eșuat de două ori. În 2014, a deschis o pizzerie, pe care ulterior a închis-o, iar un an mai târziu a avut un restaurant, care a avut aceeași soartă. Pizzeria a funcționat până când sora vedetei și soțul acesteia, Robert au acumlat datorii la proprietara locației. Deși femeia a fost înțelegătoare, aceasta sătulă de scuzele celor doi, a apelat la instanța de judecată, mai ales că suma ajunsese la o valoare de aproape 15.000 de euro.

Cum se înțelege Andreea Marin cu sora ei

Prezentaarea Tv, în vârstă de 46 de ani mai are o soră și un frate, Cristina și Ionuț. De-a lungul anilor, vedeta a preferat să fie discretă în legătură cu persoanele din viață. Sora sa mai mică, de 40 de ani, a mai apărut în compania „Zânei”, dar fratele său a preferat să rămână departe de lumina reflectoarelor.

Andreea și Cristina au o relație specială, cele două se înțeleg foarte bine și încearcă să se întâlnească destul de des. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea de la TVR a postat o imagine în care apare alături de sora, alături de care a scris și un mesaj emoționant. Cristina are doi copii, un băiat și o fată.

Andreea si sora sa, Cristina

„Odinioara, eram doua surori ce isi petreceau timpul liber impreuna „ca fetele” si se bucurau sa impartaseasca orice noutate sau curiozitate. Peste timp, am devenit mamici si astazi iesim cu fetele noastre, ce au aceeasi diferenta de varsta ca si noi, retraind parca propria copilarie cand le priveam asa cum sunt, vesele, pline de energie, de intrebari si ghidusii. (…) Avem domnisoare cu acte in regula, ce sa mai vorbim…”, a spus Andreea Marin pe Instagram. Potrivit vedetei, fiicele celor două, se înțeleg foarte bine, încercând să creeze aceeași relație pe care mamele lor o au.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: