Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, eliminată de fosta soacră pe rețelele de socializare. Vedeta tv și mama lui Tuncay au avut o relație apropiată

Andreea Marin, eliminată de fosta soacră pe rețelele de socializare. Vedeta tv și mama lui Tuncay au avut o relație apropiată

GALERIE FOTO (5) Andreea Marin,_eliminată_ de fosta soacră pe rețelele de socializare

Andreea Marin, eliminată de fosta soacră pe rețelele de socializare. Prezentatoarea de la TVR a avut o relație specială cu mama lui Tuncay Öztürk, fostul soț. După despărțirea celor doi, fosta soacră încă o mai urmărea pe Andreea Marin pe rețelele de socializare, dar se pare că, aceasta și-a făcut timp să o șteargă din listă pe vedeta tv.

Andreea Marin, eliminată de fosta soacră pe rețelele de socializare. Vedeta tv și mama lui Tuncay au avut o relație apropiată

Andreea Marin, eliminată de fosta soacră pe rețelele de socializare. După despărțirea de Ștefan Bănică Jr., Andreea Marin s-a preocupat mai mult de creșterea fiicei sale, lăsând viața sentimentală pe locul doi. Vedeta tv a decis să se căsătorească pentru a treia oară, în 2014, cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk. Doi ani mai târziu, prezentatoarea Tv a divorțat de turc, iar de atunci, Andreea Marin a preferat să se axeze pe carieră. Cu toate astea, vedeta din România a avut o relație bună cu fosta ei soacră, Fatma, care locuiește în Turcia. Cele două au păstrat legătura chiar și după ce bruneta a divorțat de Tuncay.

Mai exact, cele două erau prietene pe rețelele de socializare, până la un moment dat. La scurt timp, după ce s-a finalizat divorțul dintrea Andreea și Tuncay, Fatma și-a făcut timp pentru a face curățenie în lista de prieteni și a decis să o șteargă și pe Andreea Marin. De asemenea, vedeta de la TVR l-a șters pe Tuncay din lista de prieteni, după ce au divorțat.

De ce a divorțat Andreea Marin de Tuncay Öztürk

Deși sunt vedete, asta nu înseamnă că viața lor este perfectă. Cu toate că se numără printre cele mai iubite vedete din România, Andreea Marin nu prea a avut succes în dragoste. Prezentatoarea tv a trecut de-a lungul anilor de la agonie și extaz și invers, dar cu toate astea a reușit să treacă cu bine peste orice situația dificilă.

După căsnicia pe care a avut-o cu Ștefan Bănică Jr., împreună cu care are o fiică minunată, Andreea și-a încercat norocul cu turcul Tuncay Öztürk, un bărbat cu câțiva ani mai tânăr decât ea. Deși multă lume a crezut că motivul despărțirii dintre ea și Tuncay au fost vârsta și celebritatea acesteia, Andreea Marin a declarat altceva. „Viața mi-a arătat că o relație poate să crească mult chiar dacă dragostea nu a fost una la prima vedere. A fost o uimire pentru mine să descopăr asta. Dar nu e totul ca în carti, nu trebuie să existe rețete. Poate e pusă deoparte pentru noi o dragoste specială. Trebuie să fim deschiși iubirii.(…)Cea mai mare problemă ține de caracter. Aici, lucrurile nu se mai pot repara. Trebuie să existe și multă voință pentru a repara relația. Trebuie să fii mereu mai bun în ochii celuilalt. Cred în relațiile in care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională”, a povestit Andreea Marin.

Andreea este de părere că trebuie întâi să te iubești pe tine, după care să fii iubit de altă persoană.”Dacă nu te iubeşti pe tine cum vrei să te iubească altcineva?! Dacă nu crezi că nu meriţi să fii preţuit transmiţi asta şi celor din jur. E mai greu să se îndrăgostească cineva de un om care nu are niciodată un zâmbet pe buze”, a spus Andreea Marin. În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu omul de afaceri Adrian Brâncoveanu, cu care are o relație de patru ani și pe care preferă să o țină departe de ochii presei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: