Redactia.ro
Home » TV » Ce fel de pâine consumă Andreea Marin. Rețeta specială folosită de ”Zâna Surprizelor”

Ce fel de pâine consumă Andreea Marin. Rețeta specială folosită de ”Zâna Surprizelor”

Andreea Marin

Andreea Marin este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care-l duce. Prezentatoarea are grijă să facă mult sport, dar și să se alimenteze corespunzător, cu produse bio. În ceea ce privește consumul de pâine, la Andreea Marin este unul redus. ”Zâna Surprizelor” are o rețetă specială după care-și face zilnic pâine, în doar cinci minute, la cuptorul cu microunde.

Ce fel de pâine consumă Andreea Marin. Rețeta specială folosită de ”Zâna Surprizelor”

Pâinea pe care o prepară Andreea Marin acasă nu este una pe bază de făină albă, tradițională, din grâu, ci una din migdale. Are un conținut de ingrediente precum: oregano, chimion, unt și un mix de semințe. Este gustoasă și poate fi servită cu orice. Iată mai jos rețeta integrală:

”Nu e cu făină albă tradițională, ci cu făină de migdale. O fac în fiecare în doar cinci minute. La noi asta se consumă. Pregătim puțin unt, un mix de semințe, sare, piper, oregano și chimion, două ouă și praful de copt. Nu trebuie să fie într-un vas special (…) Uite cum arată, exact ca o pâinică. Poți să o mănânci cu orice vrei, o brânzică, o salată. Nu duci lipsa pâinii cu care noi românii ne-am obișnuit din păcate”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre bărbații din viața sa

Andreea Marin a vorbit de curând despre bărbații din viața sa. Este bine cunoscut faptul că a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. sau cu turcul Tuncay Ozturk. Ea crede că pentru acesta din urmă a fost ”o femeie de carieră”, deoarece s-a folosit de notorietatea sa.

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a precizat Andreea Marin.

De asemenea, Andreea Marin se descrie precum o femeie iubitoare, care nu se sfiește să-și arate sentimentele într-o relație. Vrea totodată, să aibă lucruri de învățat de la partenerul său. În prezent, formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea, dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu.Sunt lucruri de bun-simţ, care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională. Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva.

De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o comunicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a mai adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin, dezvăluiri +18. Cum face amor cu iubitul ei: "Sexul după..." - Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: