Redactia.ro
Home » Monden » Cum îl descrie Andreea Marin pe Ion Țiriac. ”Zâna surprizelor” are cuvinte de laudă la adresa miliardarului

Cum îl descrie Andreea Marin pe Ion Țiriac. ”Zâna surprizelor” are cuvinte de laudă la adresa miliardarului

Andreea Marin

Ion Țiriac este unul dintre bărbații alături de care Andreea Marin s-a afișat în repetate rânduri, în tinerețe. Însă, cei doi nu au recunoscut niciodată că ar exista mai mult de o relație de prietenie între ei. Invitată zilele trecute în emisiunea ”La Măruță”, Andreea Marin a fost supusă probei cu sosurile iuți și a trebuit, la un moment dat, să-l descrie pe Ion Țiriac în trei cuvinte. Prezentatoarea a avut cuvinte de laudă la adresa miliardarului român.

Cum îl descrie Andreea Marin pe Ion Țiriac. ”Zâna surprizelor” are cuvinte de laudă la adresa miliardarului

Andreea Marin a fost supusă probei cu sosurile iuți, vineri, în emisiunea ”La Măruță”. Prezentatorea a trebuit să răspundă la un set de întrebări și a acceptat ca unele să fie citite. A fost o întrebare legată și despre cum l-ar descrie pe Ion Țiriac, despre care se zvonește că a avut o relație cu el, în tinerețe. ”Zâna surprizelor” a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Image result for andreea marin si ion tiriac

”Celebru, profesionist și mustăcios” au fost cele trei cuvinte cu care l-a descris Andreea Marin pe Ion Țiriac. Întrebată și despre ce defecte are acesta, prezentatorea a spus că: ”Nu i le cunosc, eu îl cunosc ca pe un om foarte bun la suflet și nedrept judecat. Adică ceea ce mi se întâmplă și mie, când oamenii vorbesc fără să știe”, a explicat ”Zâna surprizelor”.

Cum au fost surprinși Andreea Marin și Ion Țiriac

În trecut, presa a tot scris despre Ion Țiriac și Andreea Marin că au avut o relație. Cei doi nu au recunoscut-o niciodată, deși la un moment dat, la o petrecere a unei reviste, Andreea Marin apărea la brațul miliardarului.

”Nu ne-am ţinut de mână. Uite, noi suntem foarte buni prieteni… Dar ar trebui să vă obişnuiţi cu apariţiile noastre de acest fel, deoarece o să ne mai vedeţi în asemenea ipostaze şi cu alte ocazii! Pe de alta parte, aş sublinia că orice femeie s-ar simţi mândră lângă Ion Ţiriac”, spunea Andreea Marin în urmă cu ani buni.

Image result for andreea marin la bratul lui ion tiriac petrecere revista

De-a lungul timpului, Andreea Marin a avut relații cu mai mulți bărbați:  Daniel Stanciu, Robert Turcescu, Dan Negru, iubitul de acum al Deliei, Răzvan Munteanu, Cosmin Corendea, un avocat,  Ștefan Bănică Jr. medicul Tuncay Ozturk. În prezent, ea este fericită alături de Adrian Brâncoveanu.  „Este un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”, îl descrie Andreea Marin pe afacerist.

Image result for andreea marin si adrian brancoveanu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: