Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus Andreea Marin despre Lavinia Pârva: „Suntem în familie. Totul e OK”

Ce a spus Andreea Marin despre Lavinia Pârva: „Suntem în familie. Totul e OK”

Ce a spus Andreea Marin despre Lavinia Pârva

Ce a spus Andreea Marin despre Lavinia Pârva. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a răspuns la întrebările picante. Vedeta a vorbit despre fosta ei rivală,  Mihaela Rădulescu, dar și despre Lavinia Pârva, actuala soție  a lui Ștefan Bănică Jr. Ce a putut să spună Zâna?

Ce a spus Andreea Marin despre Lavinia Pârva: „Suntem în familie. Totul e OK”

Ce a spus Andreea Marin despre Lavinia Pârva. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Vedeta a fost invitată La Măruță, unde a răspuns la întrebările puse de moderator chiar din sufrageria casei sale. Cătălin Măruță îi trimitea mesaje pe WhatssAp prezentatoarei Tv, iar ea trebuia să răspundă sincer la fiecare întrebare.

Andreea Marin a reușit să facă o declarație care a lăsat pe toată lumea surprinsă. Fosta moderatoare de la ”Surprize, surprize” a fost întrebată pe cine ar arunca din barcă, în apă, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva. Ești pe o barcă, în mijlocul ocenaului, iar ca să te salvezi ești nevoită să arunci în apă un membru al echipajului. Echipajul este format din Lavinia Pîrva și Mihaela Rădulescu. Pe cine arunci ca să te salvezi?”.Răspunsul Andreei Marin a fost unul evident. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a declarat sincer că pe Mihaela Rădulescu, deși aceasta știe să înoate. ”Mihaela Rădulescu – Nu e deloc de rău, că știe să înoate. Nu e nicio problemă. Știe să înoate. Sper să toată lumea știe că e o glumă”,a spus Andreea. Când moderatorul emisiunii i-a spus că acest lucru ar însemna să rămână în barcă cu Lavinia Pîrva, răspunsul acesteia a fost : ”Așa și? Suntem o familie. Deci e OK”.

De asemenea, Andreea Marin a fost întrebată ce bărbat i-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere, iar răspunsul ei a fost Cătălin Măruță. ”M-am trezit cam târziu, cărțile sunt făcute, treburile sunt făcute. Ce bărbat cunoscut ți-a provocat sentimentul de dragoste la prima vedere. Cătăline, ești luat, acum nu am ce să mai fac. Sănătate, maică! Cred că e bine să știi, că acum nu se mai poate face nimic. Dar e vorba de «Tonomat», emisiunea mi-a provocat acest sentiment”, a fost răspunsul Zânei la întrebarea lui Măruță, care a fost șocat de răspunsul acesteia.

Andreea Marin despre averea sa

Într-o emisiune Tv, Andreea Marin a vorbit despre viața sa, dar și despre avere. Contrar așteptărilor multora dintre fanii acesteia, Andreea Marin nu se consideră o persoană bogată. Vedeta a spus că are o casă pe care a cumpărată-o cu credit bancar la care mai are de plătit încă zece ani și o mașină 4×4, luată tot pe credit. În rest, Andreea Marin investește în educația Violetei, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr., iar în ceea ce privește articolele vestimentare, aceasta a ținut să menționeze că este foarte cumpătată. „Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată. Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani”, a spus Andreea Marin

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: