Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin nu mai arată la fel! Prezentatoarea Tv s-a îngrășat vizibil

Andreea Marin nu mai arată la fel! Prezentatoarea Tv s-a îngrășat vizibil

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin

Andreea Marin nu mai arată la fel! Andreea Marin i-a surprins pe telespectatori când și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatoarea Tv a pus câteva kilograme în plus, iar acest lucru este vizibil. Cum a spus și vedeta, la un moment, pandemia și statul acasă au afectat-o pe vedetă și a făcut gușă. Cu toate astea, Andreea Marin și-a transformat sufrageria în sală de sport.

Andreea Marin nu mai arată la fel! Prezentatoarea Tv s-a îngrășat vizibil

Andreea Marin nu mai arată la fel! Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a fost supusă unor provocări pentru a răspunde întrebărilor picante. Îmbrăcată într-un costum în linii masculine, Andreea a intrat în platou, mergând în spatele tejghelei, pentru a se pregăti pentru testul picant. Ulterior, telespectatorii au realizate că vedeta a pus câteva kilograme în plus, având chiar și gușă. Cu toate că stilul vestimentar ales nu a scos la iveală kilogramele în plus, detaliul care a dat-o de gol a fost gușa. Ani la rând, vedeta a reușit să se mențină în formă, încercând să aibă un trup de invidiat, dar lunile petrecute acasă și ritmul sedentar au schimbat-o pe Andreea Marin.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr, a fost supusă provocării întrebărilor picante. Măruță a pus-o în încurcătură, aceasta fiind dispusă să răspundă la toate întrebările. Moderatorul Tv a pus-o în încurcătură pe vedetă cu o întrebare legată de Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva. „Eşti pe o barcă, în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi trebuie să renunţi la un membru din echipajul format din Mihaela Rădulescu şi Lavinia Pârva. Pe cine alegi să arunci?” ”Te gândeşti că dacă sunt şi rechini?”, a fost întrebarea pusă de Cătălin Măruță.

Ei bine, răspunsul a fost unul surprinzător. Cea sacrificată de Andreea Marin a fost Mihaela Rădulescu, susținând totuși că nu ar fi o problemă, pentru că fosta sa rivală știe să înoate. „În taină, mă gândesc! Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare. Mihaela Rădulescu”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin a făcut-o scorpie pe Iulia Albu

Întrebările picante nu s-au oprit aici. Andreea Marin a făcut-o scorpie pe Iulia Albu și întrebată dacă îi pasă că aceasta îi critică stilul vestimentar, Andreea a dat un răspuns de-a dreptul șocant. „„Îmi provoacă o mare indiferență. Dacă ar fi numai Iulia în țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut aș spune, dar sunt antrenată pentru succes. Las vorbele să curgă și eu îmi văd de drum‘, a spus aceasta. Totodată, Cătălin Măruță a întrebat-o pe cine ar alege să arunce din barcă dintre Mihaela Rădulescu și Iulia Albu, Andreea Marin a ales-o pe „scorpie”.

Andreea Marin este una dintre persoanele publice din România care s-a implicat în problemele comunității, încercând să ajute prin actele sale de caritate. Așadar, din cauza pandemiei de coronavirus, multă lume s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar vedeta le-a recomandat acestora să meargă la medic pentru a face analize. Andreea Marin a recunoscut că s-a confruntat cu probleme cu inima din cauza stresului și vieții agitate. Aceasta a spus că în urmă cu un an de zile că a fost nevoită să își monitorizeze inima pentru a descoperi cu ce probleme de sănătate se confruntă. Din fericire, Zâna a putut rezolva cu multă organizare a timpului și grijă acordată stiulului de viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: