Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Pe cine ar arunca vedeta din barcă, la rechini, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva

Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Pe cine ar arunca vedeta din barcă, la rechini, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva

Andreea Marin și-a _sacrificat_ fosta rivală.

Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Măruță a fost suspusă testului picant, pe care orice vedetă trebuie să-l treacă. Diva a reușit să facă față sosurilor picante, dar a fost extrem de sinceră când a fost întrebată pe cine ar arunca din barcă, la rechini dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva.

Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Pe cine ar arunca vedeta din barcă, la rechini

Andreea Marin și-a „sacrificat” fosta rivală. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Se știe că în trecut, vedeta nu s-a înțeles cu Mihaela Rădulescu, fosta soție a lui Ștefan Bănică jr, tatăl fetiței sale. Deși fac parte din aceeași breaslă, cele două au încercat să se evite pe cât posibil. Ei bine, Andreea Marin a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, fiind nevoită să răspundă sincer la întrebările puse de acesta. Sosurile erau extrem de picante, așa că Andreea a preferat să fie sinceră si să răspundă la întrearea care i-a picat.

Așadar, prezentatoarea Tv a trebuit să aleagă între Mihaela Rădulescu și actuala soție a lui Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pârva. Mai exact, Andreea Marin a fost întrebată pe cine ar arunca din barcă, la rechini dintre cele două. Răspunsul acesteia a fost unul de senzație. ”În taină, mă gândesc!”. A continuat. ”Nu e deloc de rău, că ştie să înoate! Răspunsul meu e fără ezitare. Mihaela Rădulescu”, a spus Andreea Marin.Deși în prezent, fostele soții ale artistului au făcut pace, asta nu înseamnă că acum sunt cele mai bune prietene.

Scandaluri uriașe între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

De-a lungul timpului Andreea Marin și Mihaela Rădulescu s-au evitat, dar de câteva ori nu s-au abținut și și-au adresat cuvinte dure. Campania pentru fiica Lianei Stanciu a declanșat un adevărat scandal între cele două. În 2007, Mihaela și Andreea au răbufnit, în timp ce amândouă încercau să o ajute pe Teodora, fetița Lianei Stanciu. Andreea Marin a citit un mesaj pe care îl primise de la Mihaela, în timpul emisiunii lui Robert Turcescu. “Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit vreodată”, i-a scris aceasta.

La scurt timp, în 2008, cele două dive s-au contrazis pe tema adopției la distanță. După ce prezentatoarea de la Surprize, Surprize, a anunțat că a adoptat un băiețel din China și o fetiță din Niger, Mihaela a declarat că acest lucru sunt trucuri de imagine. Ulterior, Andreea a spus că nu vrea să-i dea replică acesteia. În 2012, cele două au lucrat pentru aceeași televiziune, Realitatea Tv, iar la acea vreme, Rădulescu i-a transmis zânei un mesaj cu subînțeles. “Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa”, a declarat Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: