Redactia.ro
Home » TV » Câți copii are Andreea Marin, de fapt? „Acum sunt mari”

Câți copii are Andreea Marin, de fapt? „Acum sunt mari”

GALERIE FOTO (2) Vești proaste pentru Andreea Marin! Ce se întâmplă cu emisiunea ei de la TVR

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat și este mama unei fetițe superbe. Însă, puțini sunt cei care știu că Violeta nu este singurul copil al Andreei Marin. 

 

Câți copii are Andreea Marin, de fapt?

,,Zâna surprizelor” chiar face surprize peste surprize. Andreea Marin are o carieră spectaculoasă în televiziune, fiind și una dintre cele mai apreciate și riguroase prezentatoare atunci când vine vorba de munca sa. Pe de altă parte, și viața de familie a prezentatoarei este la fel de importantă. Andreea Marin are o fetiță, Violeta, din căsătoria cu celebrul Ștefan Bănică Junior. Recent, vedeta a declarat într-un mod surprinzător că își mai dorește un copil, pe care să îl nască tot pe cale naturală.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat Andreea Marin, excluzând în prezent varianta de a adopta un copil.

Andreea Marin a arătat în repetate rînduri că este un om cu suflet mare. Mai mult, vedeta de televiziune a adoptat de la distanță doi copii, o fetiță din Niger și un băiețel din China, pe care îi sprijină financiar. Într-una dintre vizitele pe acre le-a avut în Africa, Andreea Marin a fost impresionată de ce a văzut, dar nu a mai stat pe gânduri, și a adoptat doi copii. Însă, vedeta nu poate fi prezentă alături de ei tot timpul. Cei doi copii au depășit vârsta majoratului, în prezent.

Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă.

Copiii au crescut mult, au trecut de vârsta majoratului. Până la 18 ani, vedeta i-a ajutat financiar, s-a ocupat de educaţia lor. “Ţin legătura cu ei, merg la şcoală şi sunt bine, acum au un viitor. Am grijă de ei, dar nu vreau să mă laud cu asta”, spunea Andreea Marin când a fost întrebata de ei.

Andreea Marin, despre relația cu fiica sa, Violeta

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. sunt părinții unei fete, Violeta, care a împlinit în decembrie 2020 vârsta de 13 ani. Prezentatoarea de la TVR a mărturisit în repetate rânduri că are o relație specială cu fiica sa, Violeta și că este mândră de ea.

E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, a declarat Andreea Marin.

Mai mult, Violeta a aflat târziu că mama și tatăl ei sunt persoane publice.

„I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu’, a povestit Andreea Marin într-un interviu pentru Click.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: