Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin, despre alegerile făcute în viață: „Deși aveam niște șanse importante, alegerea mea a fost familia”

Andreea Marin, despre alegerile făcute în viață: „Deși aveam niște șanse importante, alegerea mea a fost familia”

GALERIE FOTO (4) Andreea Marin, ultimul mesaj din telefon

Andreea Marin, despre alegerile făcute în viață. Andreea Marin se poarte declara o femei împlinită, având-o alături de ea pe fiica sa, Violeta, dar și pe iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Prezentatoarea TV a vorbit în cadrul unui emisiuni despre relația sa și despre alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Andreea Marin, despre alegerile făcute în viață: „Deși aveam niște șanse importante, alegerea mea a fost familia”

Andreea Marin, despre alegerile făcute în viață. Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv din România. Vedeta ne încânta cu aparițiile sale de mai bine de 20 de ani, iar publicul o urmărește cu mare atenție în fața televizoarelor. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să treacă peste toate greutățile cu care s-a confruntat de-a lungul vieții, fiind o femeie puternică și independentă. Invitată la Canal 33, vedeta a vorbit sincer despre viața sa profesională, dar și despre iubitul său, cu care are o relație de câțiva ani. Întrebată cum ar gestiona ea o oportunitate profesională și dacă ar fi plecat din țară în cazul în care ar primit o ofertă bună, Andreea Marin a spus că întotdeauna când a fost vorba despre alegeri, familia a fost pe primul loc. „Eu am făcut alegeri în trecut și alegerile mele au fost, deși aveam niște șanse importante profesional, alegerea mea a fost familia. Am ales între confort, dragostea, binele familiei mele„, a declarat Andreea Marin.

Mai mult, prezentatoarea Tv a vorbit despre iubitul său, Adrian Brâncoveanu,oferindu-l drept exemplu. „Astăzi partenerul meu de viață lucrează într-un domeniu care înseamnă ca din când în când să aibă misiuni în afara țării. El a ales să vină în România, practic pentru noi (nr. ea și Violeta) și să fim o familie, dar din când în când mai pleacă în misiuni, fiind în Ministerul de Externe. Eu cred că este foarte greu pentru cei care au astfel de joburi, fiecare dintre ei renunță la ceva pentru celălalt”, a mai spus Andreea Marin. De asemenea, Andreea Marin a menționat că după ce Violeta va face 18 ani, și va fi pe picioarele, ar putea să plece din țară, pentru a-și urma partenerul de viață.

Ce spune Andreea Marin despre relațiile la distanță

Andreea Marin a fost întrebată dacă are încredere în relațiile la distanță. Răspunsul vedetei a fost surprinzător, aceasta povestind că în primii doi, ea și actualul iubit, au avut o relație la distanță, care a funcționat. „Am avut și am o astfel de relație. În sensul că partenerul meu în primii doi ani și ceva de relație a avut jobul în afara țării. Călătoream unul către altul, cât de des am putut și iată că am putut!, a declarat Andreea Marin. Potrivit acesteia, dacă există iubire și prețuire într-o relație, iubirea la distanță va rezista, dar această situație nu poate dura la infinit, pentru că la un moment se va întâmpla ceva. Referitor la călătoria între iubit și casă, Andreea a dat un răspuns uimitor. „Nu am obosit să iubesc și nici partenerul meu. N-am ajuns în punctul în care să obosim„, a fost răspunsul Zânei de la „Surprize, surprize!”. Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, care lucrează în Ministerul Afacerilor Externe. Vedeta a preferat să-și trăiască iubirea departe de ochii presei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: