Redactia.ro
Home » Știri » Andreea Marin, atac subtil la adresa lui Tuncay Ozturk: ”Sunt și relații în care celălalt are un interes”

Andreea Marin, atac subtil la adresa lui Tuncay Ozturk: ”Sunt și relații în care celălalt are un interes”

Andreea Marin, despre Tuncay

Andreea Marin a vorbit deschis despre foștii bărbați din viața sa. ”Zâna Surprizelor” are în prezent o relație de mai bine de  trei ani cu Adrian Brânconveamu și pare că se simte împlinită lângă acesta. Până să ajungă să trăiască o poveste de dragoste așa cum și-a dorit, prezentatoarea a trecut prin două divorțuri: cel de Ștefan Bănică Jr. și turcul Tuncay Ozturk. Cu acesta din urmă a avut o căsnicie de patru ani și de curând, a făcut un atac subtil la adresa lui, spunând că s-a folosit de celebritatea ei, pentru a-și atinge țelul.

Andreea Marin, atac subtil la adresa lui Tuncay Ozturk: ”Sunt și relații în care celălalt are un interes”

Andreea Marin sau ”Zâna Surprizelor” după cum i se mai spune, a avut mai multe relații, de-a lungul timpului, iar unele dintre ele se par că i-au lăsat un gust amar. Prezentatoarea a vorbit deschis, de curând, despre bărbații din viața sa, iar la un moment dat a făcut referire la fostul ei soț turc, Tuncay Ozturc, acuzându-l că s-a folosit de notorietate ei pentru a-și îndeplini visul.

Andreea Marin, dezvăluiri +18. Cum face amor cu iubitul ei: "Sexul după..." - Cancan.ro

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de iubire, de mai bine de trei ani, alături de Adrian Brâncoveanu. Pare că se simte o femeie împlinită lângă acesta, având în vedere declarațiile sale, din ultima vreme. ”Zâna Surprizelor” este de păreăre că toți bărbații pe care i-a avut până acum ”au luat-o ca pe o femeie de carieră”. Totodată, potrivit spuselor sale, ”pe unul dintre foștii soți” i-a ajutat faima și succesul său ”încât să iasă în față”. Unul dintre foștii ei soți a fost și Ștefan Bănică Jr, dar acesta se bucură de la fel de mult succes asemeni prezentatoarei, așa că cel la care a făcut Andreea Marin referire, nu poate fi decât Tuncay Ozturk.

Andreea Marin şi Tuncay Divorțează Astăzi. A Treia Căsnicie Eșuată A Vedetei | Libertatea

„Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct”, a declarat Andreea Marin într-un interviu, informează Libertatea.

Tuncay Ozturk vorbește despre clinica lui de recuperare medicală: "Sunt fericit făcând asta"

În prezent, fostul soț al Andreei Marin are o clinică de recuperare medicală în kinetoterapie și fizioterapie.

Andreea Marin:  ”Pentru mine este important să învăț ceva de la partener”

Andreea Marin a mai precizat că într-o relație nu are nicio problemă în a-și arăta iubirea față de partener. De altfel, consideră că este un lucru important să aibă și ceva de învățat de la persoana care îi este alături.

„Nu am nicio problemă în a-mi arăta tandrețea, iubirea. Eu sunt eu, fac ceea ce simt. Îmi manifest tandrețea, dar cu respect față de cei din jur. Nu fac pe stradă ce fac în casa mea, în dormitorul meu.Sunt lucruri de bun-simţ, care țin de educaţie. Cred în relațiile în care simți cum crești alături de celălalt. Dacă asta nu se întâmplă, relația e disfuncțională. Eu îmi doresc mereu să știu mai mult. Sunt o persoană curioasă, mă plictisesc dacă nu fac ceva.

De aceea pentru mine este important să învăț ceva de la partener, să descoperim împreună lucruri noi, să avem ce discuta. S-a întâmplat să vreau să învăț lucruri din meseria partenerului. Vrei să te pricepi, să existe o comunicare între tine și partener despre domeniul pe care îl iubește. Vrei să ai puncte comune”, a mai adăugat Andreea Marin.

Cum decurgeau partidele de amor dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică. Ce făcea „Zâna”, înainte de momentele intime - Cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: