Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei? Câte relații eșuate a avut ”Zâna Surprizelor”

Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei? Câte relații eșuate a avut ”Zâna Surprizelor”

GALERIE FOTO (6) Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei? Câte relații eșuate a avut ”Zâna Surprizelor”

Andreea Marin a avut parte de multe relații controversate, unele dintre ele chiar secrete, de-a lungul vieții sale. Chiar dacă pe unele dintre ele a încercat să le ascundă, se pare că au ieșit la iveală detalii neștiute despre marile iubiri ale celei intitulate ”Zâna Surprizelor”. 

Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei?

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania, premiată și adorată de întreagă țară. Pe lângă cariera de succes, jurnalista a avut foarte multe iubiri secrete, chiar mai multe decât relațiile de care știa toată lumea. Andreea Marin nici nu a recunoscut cu cine s-a văzut în secret.

Până să ajungă în fața altarului cu Ștefan Banică Jr, Andreea Marin a avut relații amoroase cu avocați, milionari, dar și oameni din mass – media. Robert Turcescu, Daniel Stanciu, Ion Țiriac sau Dan Negru sunt trei dintre bărbații care au fost surprinși de-a lungul timpului în preajma Andreei. De la aventuri la munte, până la întâlniri de taină în orașele din România, „zâna surprizelor” le-a încercat pe toate.

Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei? Câte relații eșuate a avut ”Zâna Surprizelor”

După aceste poveşti efemere a apărut Cristian Gheorghiţă, cel care i-a fost şi soţ timp de trei ani de zile. Cei doi s-au căsătorit în 1995, când ea avea doar 21 de ani, iar în anul 1998 au divorţat. Această decizie a fost una una dintre cele mai dureroase pentru Andreea, ea suferind extrem de mult. Mai mult, diva a mărturisit în acea perioadă că nu va mai iubi niciun bărbat atât de mult cum l-a iubit pe Cristi.

La momentul repectiv, gurile rele au povestit că bărbatul a fost cel care a călcal strâmb. Deşi vedeta a lăsat să se înţeleagă că la originea separării ar fi fost neînţelegerile dintre ei, iar divorţul a venit pentru că cei doi nu se mai potriveau, se pare că prezentatoarea a fost înlocuită cu o altă femeie, o colegă pe care Cristian Gheorghiţă ar fi pus ochii.

În anul 2003, Andreea a avut o relaţie cu avocatul Cosmin Corendea, care pe atunci avea 27 de ani, cu care a avut parte de momente zbuciumate. Cei doi au fost surprinşi în pat, ceea ce a stârnit un adevărat scandal mediatic. Toată dragostea lor a durat doar câteva luni, după care au decis să se despartă.

Următorul bărbat din viaţa Zânei a fost Răzvan Munteanu, actualul iubit al Deliei Matache. Cei doi şi-au început relaţia în anul 2004, însă nu a fost una serioasă. Cu toate acestea, se pare că Andreea şi Răzvan şi-au petrecut o vacanţă de lux împreună, tocmai la Monte Carlo.

Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei? Câte relații eșuate a avut ”Zâna Surprizelor”

Căsătoria cu Ștefan Bănică Jr a consumat-o cel mai mult

Ianuarie 2006 a fost o altă perioadă remarcabilă din viaţa Andreei Marin. Celebra prezentatoare şi-a unit destinul cu Ştefan Bănică Jr, cu care a avut o căsnicie timp de şapte ani de zile. De-a lungul acestei poveşti de dragoste, Andreea a fost mereu cu zâmbetul pe buze, semn că sentimentele pentru Ştefan au depăşit cu mult graniţa amintirilor cu primul ei soţ, Cristian Gheorghiţă.

Dovadă a dragostei dintre ei este chiar fiica lor, Violeta, care a conturat mai bine ca orice armonia din familia lor. Din nefericire, în ianuarie 2013 Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr au divorţat. Cu toate acestea, Zâna nu a părut deloc afectată de ideea unei separări.

Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei? Câte relații eșuate a avut ”Zâna Surprizelor”

“Un divort nu trebuie sa te darame!Si atata vreme cat un divort nu se termina cu efecte negative asupra copiilor, pana la urma nu e ceva atat de important cum este sanatatea…Sunt stapana pe mine, traiesc din venituri proprii si am independenta financiara. Nu am vreo retinere in a rezolva prin divort o situatie daca eu consider ca este sub demnitatea mea sa continui o casnicie”, a declarat ea pe vremea aceea.

Au pozat multă vreme în cuplul perfect, deși ea s-a retras treptat din prim-planul vieții publice, pe măsură ce el a început să aibă din ce în ce mai mult succes, cu emisiunea ”Dansez pentru tine”.  În timpul show-ului de la Pro TV avea s-o cunoască Ștefan pe Lavinia Pârva, o cântăreață tânără și sexy, care acum i-a devint soție și mamă pentru al treilea copil.

La scurt timp după divorţul de Ştefan, Andreea s-a îndrăgostit iremediabil de Tuncay Öztürk, un medic turc. Ei bine, asemănările dintre Tuncay şi Ştefan sunt destul de multe. Andreea Marin a intrat în relaţia cu turcul după o căsnicie eşuată şi cu sufletul plin de amărăciune, la fel cum s-a întâmplat şi la căsătoria cu Ştefan, după divorţul de Cristi.

Andreea Marin şi Tuncay şi-au oficializat căsătoria în anul 2014, însă tot în luna ianuarie. Căsătoria dintre cei doi a avut loc de fapt în decembrie 2013, după doar 11 luni de la divorţ, însă anunţul a fost făcut la începutul anului 2014 de către Tuncay.

Andreea Marin a fost înșelată de toți bărbații din viața ei? Câte relații eșuate a avut ”Zâna Surprizelor”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: