Redactia.ro
Home » Monden » Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.

GALERIE FOTO (3) Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.! Fosta prezentatoare a dezvăluit, într-o emisiune TV, motivele care au dus la divorţul de celebrul actor. 

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.

Căsnicia dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a fost una dintre cele mai mediatizate. Presa a căutat în fiecare declarație motivul pentru care cei doi au ajuns la divorț după șapte ani de relație, însă la fel ca și în timp ce se iubeau, cei doi au fost foarte discreți când a venit vorba despre viața lor personală.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.! Andreea Marin a dezvăluit, într-o emisiune TV, care ar putea fi motivele care au dus la divorţul de celebrul actor, Ştefan Bănică Jr. Fosta prezentatoare TV a declarat că infidelitatea nu este un motiv suficient pentru un divorţ şi a sugerat că Bănică jr. ar fi făcut lucruri chiar mai grave.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.

”Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat atunci Andreea Marin.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.! În presă s-au scris multe, s-a vorbit absolut despre tot și s-a disecat fiecare frază pe care cei doi au rostit-o în interviuri. S-a interpretat tot ceea ce au trăit cei doi, de la depresia Andreei Marin și până la accesele de violență ale cântărețului, chiar și în fața fetiței lor. Ba chiar s-a scris și a insinuat chiar și Andreea în diverse rânduri că artistul ar fi început o relație cu actuala doamnă Bănică încă din perioada în care ei nici măcar nu stabiliseră divorțul.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au împreună o fetiță

Vedeta de televiziune Andreea Marin și cântărețul Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 și au împreună o fetiță, Ana Violeta, născută pe15 decembrie 2007.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.

Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin s-a despărțit de Ștefan Bănică Jr.! Deși divorțați, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. sunt prezenți în viața fiicei lor cât de mult se poate. Ștefan, deocamdată neavând concerte, încearcă să fie alături de fiica sa și să o vadă cum crește.

Toată lumea a recunoscut că Ana Violeta a moștenit frumusețea mamei sale și impresionează mereu cu aparițiile sale. Cu părul negru și ochii albaștri, Violeta seamănă leit cu Andreea Marin. Iar asta se poate vedea cu ochiul liber.

”Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: