Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Marin dă din casă. Cum se înțelege, Violeta, cu Adrian, partenerul ei de viață

Andreea Marin dă din casă. Cum se înțelege, Violeta, cu Adrian, partenerul ei de viață

Andreea Marin a revenit pe micile ecrane, cu o nouă emisiune, ”Nu există nu se poate cu Andreea Marin”. Prezentatoarea a dezvăluit de curând care este relația fiicei ei, Violeta cu Adrian, partenerul ei de viață.

Cum se înțelege Violeta cu iubitul Andreei Marin

Andreea Marin a dezvăluit de curând care este relația iubitului ei Adrian, cu fiica sa, Violeta. Prezentatoarea a precizat că ambii se joacă prin casă cu mingea sau cu pernele. Totodată, chiar dacă cei doi îi mai sparg unele tablouri, ea trece cu vederea și le iartă, informează click.ro.

„Ea este ditamai omuleţul şi este parte din povestea noastră. De fapt, fără Violeta nu există nimic pentru nimeni. În fiecare zi au porţia lor de joacă cu mingea prin casă, cu pernele, îmi mai sparg tablouri, dar trec peste pentru că îi iubesc”, a spus Andreea Marin la Agenţia Vip.

Violeta este fiica Andreei Marin cu Ştefan Bănică Junior, iar la aproape 14 ani este o adevărată domnișoară.

Relația Andreei Marin cu Adrian Brâncoveanu

După divorțul de iubitul turc, Andreea Marin și-a regăsit fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. Acesta lucrează în cadrul MAI și formează cu îndrăgita prezentatoare un cuplu de mai mult timp. Ambii parteneri sunt împeună din 2017 și au stat mai feriți de ochii presei de-a lungul timpului.

Și nu au stat feriți de ochii presei, cât și unul de celălalt, uneori. Asta din cauza job-ului lui Adrian Brâncoveanu. Cu toate că acesta a cucerit-o destul de repede, în primele luni ale relației a stat departe de Andreea Marin.  El era consulul României în Libia, fiind nevoit să petreacă luni bune pe continentul african.

Cum s-au cunoscut Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Detalii surprinzătoare despre relația lor!

Andreea Marin a făcut sacrificii în relația lor

Din cauză că relația era una la distanță, Andreea Marin a fost nevoită să facă sacrificii imense pentru a petrece câteva clipe alături de Adrian, partenerul ei de viață. A făcut naveta între Africa și România ca să-l vadă pe iubitul ei.

Adrian Brâncoveanu este mai tânăr decât Andreea Marin

Adrian Brâncoveanu este mai tânăr cu zece ani decât Andreea Marin, fapt pentru care prezentatoarea a primit critici din partea fanilor. Dar, se pare că iubirea dintre ei este mai presus de prejudecăți și nu are un număr. Este chiar nemarginită. Precum o doamnă, Andreea Marin  a continuat să apară alături de Adrian Brâncoveanu atât la evenimentele mondene, cât și în fotografiile de pe rețelele sociale.

Andrea Marin a vorbit în cadrul Angenției Vip și despre noua sa emisiune de la TVR. Prezentatoarea a declarat că este un format construit de ea. Chiar a ieșit mai bine decât și-a imaginat.

”În primul rând, propunerea TVR ca eu să fac un format, având libertatea să îl concep aşa cum cred de cuviinţă, nu am simţit nicio limitare, dimpotrivă, am avut tot sprijinul. Am scris un format concret, este exact ce am gândit. Am avut dorinţa ca decorul să fie într-un anume fel, este aşa cum l-am visat, ba chiar a ieşit mai bine decât mi l-am imaginat. Iar echipa închegată. Nu aş putea să fiu mai recunoscătoare, sincer! Mulţumesc!”, a spus Andreea Marin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: